Къща за гости Маркови, с. Дълбок Дол, район Троян, Троянски балкан

Къща за гости Маркови, с. Дълбок Дол, район Троян.

„Който може си го може“ и когато някой си върши работата както трябва той винаги ще има място за добра дума в блога на нашия сайт, независимо, че темата „бяга“ малко от пряката ни дейност.

Резервирахме къщата за 31-ви август, 1-ви и 2-ри септември 2018-та година, три семейства с децата. Цената нормална за такъв вид туризъм- 150 лева на ден или 450 общо. Целта ни бе съботен риболов на находящия се на 10км. язовир „Сопот“.

Пристигнахме в петък вечера и любезният домакин г-н Илия Иванов ни посрещна с широка усмивка. Оказа се че и той е запален риболовец и като видя колесара с лодката възкликна с възторг „Ех, момчета от мойте хора сте, вкарвайте лодката вътре и заповядайте“.

Така и направихме и побързахме с нетърпение да разгледаме къщата. Разкошен двор от дялан и реден камък, свежа трева, черешово топче и басейн от догодина. Пристройка от бивша плевня от плет с две махани и всякакви удобства за голяма компания, кухня с нови уреди, каменно барбекю, две мивки и външна тоалетна. Впечатляваща чистота.

Дойде ред и на самата къща- три спални с по няколко легла, диван с механизъм в четвъртата, страхотна баня с тоалетна и камина на дърва в предверието (в последствие научихме, че цялата къща се отоплява от тази камина, чрез едни „гъбки“ във всяка стая и температурата през зимата в къщата била 24- 30 градуса).

Наистина не очаквахме толкова много и това което видяхме зарадва всички ни. Снимките на къщата по сайтовете за настаняване са слабички, което пък ми е единствената критика, но това получихме уверение ще се оправи за в бъдеще.

Домакинът ни инструктира за това как да експлоатираме къщата и ни пожела весело изкарване.

Вечерта бе страхотна и децата много се забавляваха в двора.

После, риба не хванахме , но почивката беше страхотна с няколкото малки екскурзии наоколо.

Страхотна беше и баницата на г-н Илия в неделя сутринта, каква мила изненада.

В заключение, ние от Хамали.БГ препоръчване горещо Къща за гости Маркови, с. Дълбок Дол, район Троян, няма да останете разочаровани, това е сигурно и проверено.

Ето и телефонът на собственика- 0878 163 857

Весело изкарване и очаквайте снимки!

Поздрави: Станислав Тодоров
/0888 2345 19/

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *