Международно преместване

Новогодишна картичка от клиенти за международно преместване.

Привет от Хамали.БГ. Процесът на международно преместване е важна част от случващото се с човек местещ се в чужбина. За разлика от локалното преместване, където е възможно да се направи компромис с избора на изпълнител, то при международно преместване компромисът не е препоръчителен, защото дестинацията е обикновено няколко хиляди километра и слаби шофьори или некачествено превозно средство могат да доведат до големи проблеми в чужда държава. Освен това логично е покъщнина, която се мести в чужбина да е с по- висока материална и емоционална стойност за клиeнта.
Хамали.БГ е фирма с наистина забележителен опит в международно преместване. Нашите камиони, товарачи, шофьори и опаковки са на европейско ниво и ние може да се справим с преместване до всяка точка на света. Мисля, че и цените ни са най- добрите.
Така, че ако на вас или на ваши приятели предстои международно преместване, не се колебайте и изберете най- добрата българска фирма за преместване- Хамали.БГ

Поздрави от Хамали.БГ

споделяне в социални мрежи

3 мнения по „Международно преместване

  1. Пишете, че имате и опаковки. Интересувам се, имате ли кашони за международно преместване и какви размери са?

  2. Хамали.БГ предлага за свободна продажба всички видове кашони за преместване. За международно преместване се използват 5-пластови кашони, защото са много здрави и отлично защитават съдържанието на кашона. Важно е също размера на всички кашони да е съобразен с естеството на багажа в него. Например книги и чупливи неща е хубаво да са в по-малки кашони и т.н.
    Хамали.БГ прави безплатни консултации по телефона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *