Празнична вечер на Хамали.БГ

“”Добрият хамалин е работил здраво, много се е смял и силно е обичал””.

Не помня откъде ми попадна тази сентенция, но толкова много ми хареса, че няма как да не я употребя точно сега, когато мисля да попиша за празничната вечер по случай успешното приключване на 2013та година.

Пиша с не малко закъснение, но статията за разлика от работата ни търпеше отлагане и залисан в пред новогодишната ни ангажираност и успешно извършеното преместване на Комисия по финансов надзор тази година чак сега ми остана време за тези редове.

Датата е 11.12.2013г. Ресторантът е около Студентски град и е препоръчан лично от нашия екип. Към 18.30 часа бавно местата на масата ни започнаха да се запълват. Всички пристигнаха усмихнати и свежи, но сякаш се усещаше от далеч, че от тези две неща ще остане само първото.
39926770_tjfob9v6U2jsgyFMS0hv2_eE866986vsJvrQ6TXBtgo
Групата се запълни и настроението бавно, но сигурно се покачваше. Храни и питиета се лееха из ведро, а живата музика поръчана специално за новогодишния банкет на Хамали.БГ пееше от сърце и душа.

Като че ли трябваше да си докажем, че както може да работим здраво и по добре от всички нашата си работа, така можем и да се веселим по добре от другите.

Така и стана, почерпката премина в бурна веселба и много танци, които по традиция продължиха в софийска дискотека до ранни зори.

И както се очакваше новогодишният банкет бе на добра поличба и работата и поръчките през 2014-та са повече от всякога, а ние сме в очакване на новите предизвикателства.

Надявам се годината да е здрава и успешна за всички!

Поздрави от Hamali.BG

Станислав Тодоров

share button

2 мнения по „Празнична вечер на Хамали.БГ

  1. одобрявам,макар че,си го докарал малко, като отговор на литературен въпрос.

  2. ужас,оказва се,че първият ми коментар, ,,очаква одобрение,,!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *