Хамалски услуги София

Хамалски услуги в София се използват, както от големи частни фирми, така и от държавни институции. В Hamali.BG наричаме тази услуга "корпоративно преместване" и сме специализирани в нея. Разликата с по-малките премествания е там, че при корпоративното преместване е нужна изключително добра организация и координация между отделните екипи отговарящи за де/монтаж ма техника и мебели, опаковане на архив, товарен транспорт и др.

След финансовата криза работата ни доста се увеличи и Създадохме специален екип за корпоративно преместване на фирми с над сто служители за изключително кратки срокове!

За да предлагаме най-добрите хамалски услуги за фирми, сме оптимизирали всички процеси и влагаме само проверени консумативи(етикети, кашони, скоч, колички и др.), като доставяме всичко предварително.

При хамалски услуги за корпоративни клиенти, обикновено изниква необходимост от демонтаж в стария и монтаж в новия офис на мебелите - бюра, заседателни маси, шкафове за документи, кухни и др. Тук, също сме максимално подготвени, като извършваме само необходимия де/монтаж с автоматични инструменти, което спестява време, пари и излишно амортизиране на мебелите.

Хамалските услуги за големи фирми с много служители могат да включват и де/монтаж на PC и IT-оборудване с изготвяне на списък старо-ново работно място.

Камионите за преместване, които използваме за специализирани за дейността, с твърд фургон и падащ борд. Оборудвани за с транспортни одеяла, колани и пояси за обезопасяване на товарите.

Опаковането и пренасянето на архив също е отработена част от хамалските ни услуги. Поддържаме в наличност архивни кутии и кашони оразмерени за класьори А4 и А3, етикети, маркери, скоч и др.

Склада ни е допълнително удобство за краткосрочно и дългосрочно складиране на излишни за момента офис-мебели или съхранение на архив, като при приемане на инвентара се изготвя списък и при нужда лесно може да се достави определен артикул.

Хамалски услуги за фирми е нашата най-добра услуга.

Потърсете ни за консултация на адреса и телефоните за контакт от корпоративния ни сайт - www.hamali.bg

Ивайло Тодоров
Хамали.БГ

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *