Хамалски Услуги – цени на хамалски услуги, минимизиране на разходите за преместване и опаковане!

Няколко прости съвета за изгодни хамалски услуги от нас - Hamali.BG
Вие няма да спестите пари, ако наемете най-малкия и най-евтиния бус за транспорт на багажа ви. Ниската цена за транспорт на багаж не винаги е най-евтиното решение. Превозното средство трябва да е съобразено с обема и естеството на товара, за да се избегне правенето на няколко курса, което удължава времето и цената.
Вие трудно ще спестите пари, ако се премествате с роднини или приятели и в същото време използвате транспорт под наем. Имайте в предвид, че с приятелите рискувате някой да закъснее, да си тръгне по-рано или изобщо да не дойде, което се отразява на времето и цената. При неправилно вдигане на предмети и без необходимите инструменти са възможни сериозни контузии, за които да ви се напомнят вечно (:. Професионалната фирма за преместване е длъжна да пази нещата ви и носи отговорност за това, а с приятели и роднини не е съвсем така. Приятната част е купона след преместването , но предвидете и за това определени средства.
Вие няма да спестите пари, ако търсите най-ниската цена за преместване по телефона. Рискувате да попаднете на некоректни хора или да пропуснете нещо при описанието на багажа. Ако искате да преместите цяло домакинство или офис е най-изгодно да се организира предварителен оглед, за да се прецени какъв превоз е най-удачен, колко работници са необходими, евентуален де/монтаж, опаковане, кашони и на тази база да се даде точната цена.
Вие няма да спестите пари, ако използвате една фирма за преместването и друга фирма за де/монтаж на мебелите. Hamali.BG извършва всички демонтажи и монтажи на мебели и не е нужно да плащате на две места (две малки са винаги повече от едно голямо :).
Вие ще спестите пари, ако товарят приятели и ползвате само камион под наем съобразен с товара, така че да се направи само един курс. Също е добре да организирате паркирането близо до входа, за да се спести преход, съответно усилия, време и пари.
Вие ще спестите пари, ако си набавите кашони за покъщнина от кварталния магазин, пазите оригиналния кашон за телевизора, използвате чаршафи и одеяла за опаковане, които после лесно може да изперете в пералня. За опаковане на посуда могат да се използват стари вестници, но трябва да се има в предвид, че е възможно да останат следи от мастилото, които да не се изчистят никога.
Вие ще спестите пари, ако багаж ви е опакован компактно в кашони и пакети, без насипен багаж, чантички, пликчета и др. и за преместване имаме само готови кашони и мебели. Всички фирми биха дали по-добра цена за преместване, при добре подготвен багаж, тъй като спестява много време и усилия за пренасяне, подреждане и пазене от повреди на товара.

Ако можете да се съобразите с всичко описано по горе, приятелите ви са здрави, отговорни и с трудови навици хора, никой не се е контузил, нищо не е счупено, партито на финала е приключило навреме, може да спестите около 60% от цената за преместването!

С приятелски поздрав,

Hamali.BG

Тел.: 02 963 12 33; 0887 78 39 51

хамали, хамалски услуги, хамали.бг

По-добрите Хамалски Услуги!

бутони за споделяне

10 мнения по „Хамалски Услуги – цени на хамалски услуги, минимизиране на разходите за преместване и опаковане!

 1. Адрес к-с Изгрев, бл.132, ет.
  Трябва да се освободи апартамент и избено помещение в понеделник – 30.06, като вещите се транспортират до Меден Рудник.0896618611

 2. Интересувам се от превоз на багаж от Париж на 13.07.2015 . Как да се свържа с вас за уговорка и за условиятя ви ?

 3. Интересура ме приблизителна цена за превоз до Париж на новозакупени мебели . В зависимост от големината на транспорта и цената толкова мебели ще за закупим за обзавеждане на нов апартамент.

 4. Здравейте, имаме камиони с различни големини и бусове, който са на различни цени. Бъдете по-конкретна в имейл или се обадете на 0887783951 – Ивайло Тодоров

 5. Здравейте!Пиша ви от Стара Загора.Предстои ни преместване в Германия.Градчето е на 70 км от Дортмунд.п.к.33378.Багажа е следния:-разглобена спалня,матрак с размери 155мм.-190мм.,кухненски ъгъл на 2 части е-най-дългата му страна е 125мм,пералня и разглобена кухненска маса-елипсовидна.Моля,дайте ни примерна цена и времето за което ще бъде превозен багажа ни.Благодаря.

 6. Здравейте,
  Интересувам се каква е цената за наемане на 1 малък камион(мисля че ще е достатъчен) за преместване на мебели,вещи дрехи от Варна до Берлин. Интересувам се какви са условията за преместване, какво трябва да се има в предвид и особености, за които да се подготвя. Преместването би трябвало да бъде във втората половина на месец февруари 2017г. Бих искала вие да извършите демонтажа и монтажа на мебелите. Ще се превозват легло, гардероб, две шкафа, двуместен диван и малко дребни посуда и вещи. Пишете ми на мейла.
  Благодаря Ви предварително!
  М.Т.

 7. Здравейте, интересувам се за превоз на покъщина от София, Младост1 до Атина. Доколкото съм запозната е 860 кл. в едната посока. Моля да ме оферирате по мейла. Благодаря

 8. Имам нужда от доставяне от магазин – Интерсервиз Узунови – София / до НОИ/ на хладилник с приблизителни размери (Ш х В х Д) в мм: 600X 1.672 X 663, който възнамерявам да закупя /в ревюто не е посочено колко тежи – предполагам 60-70 кг/ до кв Гео Милев – близо до 1-во РПУ. Тъй като съм инвалид не мога сама да организирам доставката. Живея на 6-ти етаж. Асансьорът ни е с вътрешни размери – 80 на 97 см. От вратата на входа до асансьора има 10-ина стъпала. Желанието ми е да се извади стария хладилник, който е с приблизително същите размери на стълбищната площадка и на негово място да се постави новозакупения хладилник. Впечатли ме фактът, че превозвате хладилници в изправено състояние.
  Моля за оферта на мейла.
  И да благодаря за дискусията по повод хладилниците Либхер. Много ценна информация.

 9. Здравейте!
  Интересувам се от превоз на багаж около 35/40 Кг от Бремен до Шабла-България около края на месец ноември.
  Как да се свържа с вас за уговорка и за условиятя ви ?
  Благодаря за отговора!

  Ж.Желев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *