Преместване на Publicis Mark Group

Още едно успешно опаковане и преместване за Хамали.БГ - това е равносметката от петък - 28.11.2008. Местихме нашите приятели от Публисис Марк Груп представлявани от собствениците г-н Николай Неделчев и съпругата му г-жа Марина Неделчева. Такива премествания носят голяма радост на  Хамали.БГ, защото обслужваме успешно тази фирма вече доста години. С радост си спомням първото им местене преди около седем- осем години. Тогава бяхме препоръчани от Георги Стоилов /лека му пръст/ и въпреки голямото недоверие към нас още от самото начало се постарахме хората да се уверят, че са в сигурни ръце. Тогава местихме три малки офиса по осемдесетина квадрата, които се обедниха в нов по- голям и удобен, находящ са на бул."Каблешков" N:24. Преместването и тогава мина по ноти, а ние се зарадвахме, че наши клиенти се разрастват и вървят напред.

Преди около месец бяхме поканени на оглед за преместване в офиса на Publisis Mark Group. Задачата беше следната- за един ден трябваше да се изнесе целия офис /около 100 работни места/ и да се нанесе в нова свръх луксозна сграда на бул. "България". Преместването същевременно трябваше да е по етапно, така, че да не се нарушава работния процес. И тук се справихме отлично! Едва ли други в България биха изпълнили такова преместване с такава организация и финес. Наистина съм горд с това преместване.

Искам да спомена и за новия офис на Publicis Mark Group. Той е просто една перла в офис площите в гр. София. Разположен на пети етаж и с площ около 2000 м2, този офис със сигурност ще предразполага служителите на фирмата към по- добра работа и гордост, че работят в такова "бижу", за такива работодатели.

Честита нова придобивка! Пожелаваме крепко здраве и успешна кариера на г-н Николай Неделчев и г-жа Марина Неделчева, както и пожелаваме същото на целия им екип.

Поздрави от Хамали.БГ

Станислав Тодоров

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *