Кражба при преместване на багаж

Привет от Хамали.БГ. По темата кражба по време на преместване не се бях сещал да пиша. Но наскоро местихме една американка и както тя самата призна неприятното нещо и се случило съвсем наскоро.

По време на преместване тук в София от един от саковете й изчезнали ценни вещи. Ситуацията става много неприятна като се има предвид, че е използвала изключително скъпа западна компания за премеместване с висок имидж по половината свят. При всички случаи това е прецедент и да ви кажа не бях и чувал за такова нещо дори и при фирми, които събират всякакви келеши за тази работа!

Замислих се това може ли да се случи при Хамали.БГ? Никой работодател не е застрахован от такава постъпка и слава богу още не е ставало нищо подобно. Но си мисля, че човек трябва да прави каквото трябва, а да става каквото ще.

Какво имам предвид- нужно е нещата да са поставени както при нас: високи доходи и стимулиране за персонала, липса на текучество при същите, чисто съдебно минало за всички работници, помощ от ръководството при трудни моменти в личен план, добър колектив и приятелски отношения.

И както виждате рецепта как да избереш правилната фирма няма- жената платила кошница с пари и в крайна сметка останала много разочарована. Проучих нещата- въпросна фирма заплащала изключително малко на момчетата си, от там се увеличило текучеството и ето я грешката.

И понеже дума, дума отваря искам да споделя и нещо друго.

Като погледна гугъл и видя, че всека седмица има по един нов хамалски сайт и разбира се в него нещата са представени така, че "фирмата" е едва ли не стогодишна, си задавам въпроса- нужно ли е да се импровизира с непознати и колко и какво може да се спести от това? Едва ли!

За всички ни е нормално да заплатим 2.5% или половината месечен наем във вид комисион на агенцията за недвижими имоти, а когато стане въпрос за преместването сме готови на компромис.

Поздрави от Хамали.БГ
admin

социално споделяне

Едно мнение по „Кражба при преместване на багаж

  1. В допълнение на споменатото по-горе, да не вземат цигани на работа за подобни услуги :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *