Преместване на офис

Привет от Хамали.БГ! Една от основните дейности на всяка фирма за преместване е работата по преместване на офис.

Известно е, че Хамали.БГ е фирмата с най- голям опит в тази сфера и ние с оправдано самочувствие твърдим, че наистина можем да извършим услугата "преместване на офис" по-добре от всеки друг.

Наясно сме, че орязването на бюджета на фирмите поради икономическата и финасова криза измести лоялността на клиента към по-добрата цена, което е нормално.

Но какво реално се получва: вече притиснат от малкия бюджет обикновенно мениджърският екип "показва мускули" точно за преместването, като се прави голям компромис по избора на изпълнител за "преместване на офис".

Избира се ниската цена на проверен само от нета изпълнител и тук започват проблемите.

Проблемите са всякакви, но като основен виждаме този, че персоналът на наетата фирма е неопитен и доста проблемен, събран набързо, защото при трайната липса на работа в бранша не може да се поддържа постоянен персонал и най-често се привикват приятели и приятели на приятелите, така, че работата да бъде криво ляво свършена и да бъдат замазани очите на клиента.

Това, че нещата не са наред се разбира непосредствено след започването на работата, но няма накъде да се мръдне и прекарването трябва да продължи.

Наскоро при преместване на офис на голяма Софийска адвокатска кантора изчезнал кашон с важни документи и точно това ме провокира да напиша тези редове. Нормално ли е след като за двучасова консултация платих на същите адвокати 800 лева по повод патентните ни проблеми с едни новоизлюпени хамалчета, които имитираха Хамали.БГ преди време, въпросните "топ" юристи решили да преместят офиса си с непроверена фирма за която зная, че едва крета и събира за работа всякакви непознати от улицата. Да се чуди човек!

Но всеки си има глава на раменте, нали!?

Поздрави от Хамали.БГ

социални бутони

2 мнения по „Преместване на офис

  1. При преместване на офис или преместване на мебели наистина не е препоръчително да се избира случайна фирма. Ние си работим с една и съща от години. Премествала съм си и офиса и апартамента няколко пъти, доволна съм и въобще не ми се импровизира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *