Транспорт Гърция – България и от България до Гърция. Атина!

Привет от Хамали.БГ. Открихме нова ежеседмична транспортна линия в посока Гърция - България и обратно България - Гърция.Ако имате нужда от товарен транспорт и транспортни услуги на багаж и лични вещи по споменатите дестинации ние очакваме вашето запитване.

Преди около шест години ние поставихме началото на тази багажна линия, но в общия случай групажите ни бяха до гр.Солун, от където багажите се поемаха от местен партньор с който работихме наистина добре, но както се казва всяко начало има и край.

Решихме да инвестираме в собствени камион и бус дълга база и сами да обслужваме доставките до Гърция. Наш мини екип от двама шофьора обслужва ежеседмично дестинацията Гърция (Каламата, Атина, Патра, Янина, Солун) - България (София, Бургас, Варна, Русе, Пловдив) и обратно.

транспорт до гърция, атина, солун

Транспорт до Гърция, Атина, Солун на лични вещи и багаж с Хамали.БГ


Нямаме изискване за максимално количество багаж, но за да се възползвате от най-добрите ни оферти е желателно багажът ви да е минимум 3м3 за да се оправдаят многото километри.

Ако посоката е от България към Гърция може да се възползвате и от нашите услуги по пакетиране на лични вещи с професионални опаковъчни материали и кашони. Ако посоката е Гърция - България задачата става по трудна и е необходима предварителна заявка и ангажиране на екипа ни за по-дълго време.

товарен превоз Гърция, транспортни услуги, превоз атина солу.

Транспортни услуги с бус и камион. Товаро-разтоварни услуги. Товарен превоз България-Гърция-България.


Много се надяваме това ново наше начинание да е успешно и да оправдае очакванията ни за да може многото български емигранти в южната ни съседка да се възползват от тази екстра.

Пари и ценности не транспортираме, но за всичко друго отговаряме с доброто си име.

Надяваме се скоро да се запознаем.

Поздрави от Хамали.БГ

сподели бутон

27 мнения по „Транспорт Гърция – България и от България до Гърция. Атина!

 1. Здравейте! Много ми хареса камиона на снимката. Искам да попитам, с този бус ли транспортирате до Атина. През лятото планувам да се премествам от Атина до София и ще ми трябва точно такъв транспорт. багажа ми се състои главно от лични вещи, но имам и някои мебели. Колко време предварително трябва да направя заявка за камиона и транспорта, Благодаря!

 2. Здравейте, искам да изпратя една готварска печка за България. Колко ще ми струва да я вземете от апартамента ми в Атина и да я доставите в Перник. Благодаря предварително за информацията. Моля, ако това е възможно, пишете ми на имейла и телефон за връзка.

 3. ЗДРАВЕЙТЕ СЛЕД НОВА ГОДИНА СЕ ПРИБИРАМ В СТ.ЗАГОРА И ИСКАМ ДА СИ ПРИБЕРА БАГАЖА МИСЛЯ ЧЕ КАМИОНА НА СНИМКАТА МИ Е ИДЕАЛЕН КАКВА Е ЦЕНАТА ОТ АТИНА

 4. Здравейте,

  трябва ми транспорт за 1 бр. UPS (около 30 кг.) от Атина до София.

  Благодаря предварително!

 5. Здравейте,
  Интересува ме цена за превос на офис мебели от София до Атина. Ориентировъчни килограми 300кг. Но обем не зная тъй като не са разглобени в момента. Мебелите ще бъдат разглобени и опаковани предварително и ще бъдат на плоскости от офис маси. Дайте ми цена за групаж и самостоятелен товар.

  Благодаря

  Поздрави,

 6. Здравейте,
  имам интерес към превоз на стоки от Пловдив до Солун ежеседмично.
  Става въпрос за отделни пратки между 5-20бр по средно тегло 15кг.
  Моля за оферта: 0898 449 998

 7. Здравейте! Искам да попитам дали вземате колети или по точно някои пратки не толкова големи до Солун и ако да , моля напишете ми в България-Варна адрес и тел.и съответно в Солун адрес и тел . Много благодаря!

 8. Здравейте,

  Предстои изнасяне на един апартамент в Гърция (Атина) и транспортирането на вещите до България (София). Възможно ли е това и ако можете да ми кажете някаква ориентировъчна цена или база а изчисление. Благодаря предварително.

  С уважение,
  Борис Бачев

 9. Здравейте!
  Имам Бус Мерцедес Спринтер 311 цди Макси база.Размери на товарната част-Дължина-4,20м, Широчина-1,70м и Височина-1,90м.Ако можете вие или пък да ме насочите към някого,които може да ми подсигурява товари постоянно.Ако сте заинтересовани мога да ви изпратя и снимки на Буса да предобиете по голяма представа за него.
  Буса има и митническа годност.
  Поздрави….

 10. Уважаеми г-да,

  Моля да ми дадете цена за транспорт на : 4-5 евро палета с електроуреди кг/нето 647,79 кг/бруто 740,17 куб.м – 5,095 Моля,да ми кажете на каква сума ще излезе транспорта ми до : 1.Атина-Пирея 2.Атина – остр.Наксос

  тел :0895422078 Мариела Тодорова

 11. Превозвате ли скутери 200 кубика?

 12. Извинявам се ако въпросът ми ви се стори глупав и неуместен, но възможно ли е аз да пътувам с ваш камион от България до Гърция

 13. Здравейте ,
  интересувам се дали може да ми подсигурите малък камион за багаж и мебели ел. уреди и др. от Fanari (област Kilkis) до Русе (около 600 км.) и колко ще ми струва услугата.

 14. Може ли телефон за връзка или друг контакт. Трябва ми траспорт до Атина. Ако може цена ориентировъчна.
  0889931516

 15. Здравейте,
  Бих искала да се пренеса след 10 дена от Атина в София. Аз имам предимно лични вещи и един диван, но бих искала пералнята и хладилника ми да се оставият на вилата ми в Монтанско село до язовира.
  Бихте ли ми оферирали цена!
  Благодария Ви!

  Емилия,

 16. Интересува ме цената на транспорта на пратка, състояща се от 4 пакета, общо тегло 120 кг, от София до Атина. Размерите на опаковките са 220*37*9 и 89*33*12 по два пъти.

 17. здравейте.даите ми телефон.за връзка.имаме постоянен товар българия атна.да се договорим.благодаря,

 18. Здравейте. Искам да пренеса малко лични вещи,пералня,малък хладилник,2колела,шкафче за обувки 120/90/34, едно разглобиаемо бюро и др. дребни от Солун до София. Колко дни по-рано трябва да направя записване? И колко ще ми струва?… буса на снимката ще събере и няма да се напълни. Багажа ще бъде подготвен.

 19. Здравейте, интересува ме превоз на кашончета разсад от Солун до Асеновград, около 15 октомври, дали е възможно и колко ще струва. Обема ще го кажа допълнително, но вероятно няма да се съерат в бус. Благодаря!

 20. Здравейте, каква е цената за транспорт от Банкя до Солун за един товарен бус, тъй като имаме да пренасяме мебели и др.материали?

 21. Здравейте, колко ще ми струва транспорта от София до Солун за 20 кв.м плочки, мивка със шкаф, казанче за вграьдане, тоалетна, душ кабина 90/90 и ламинат 70 кв.м. Всичко е ново и опаковано. Колко ще струва ако ги качите до 6 етаж в Солун?

 22. Здравейте,
  Бих искал да ме информирате за някой цени.
  Всяка седмица носим по 1до 5палета от София-Атина.
  Моля да се свържете с мен.

 23. Здравейте, интересува ме дали още правите товарни превози от Атина до Пловдив. Отнася се за личен багаж, ел.уреди, малко мебели. Ако извършвате услугата, моля да ми кажете ориентировъчна цена. предполагам, че камиончето на снимката ще е пре достатъчно, може би малко над половината.

 24. Здравейте,

  Предстои изнасяне на един апартамент в Гърция (Атина) и транспортирането на вещите до Гърция (Солун). Възможно ли е това и ако можете да ми кажете някаква ориентировъчна цена или база а изчисление. Благодаря предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *