Транспорт Франция – България – Франция

Привет от Хамали.БГ .

Една от най - обслужваните дестинации по международно преместване на лични вещи от нашата фирма е между франция и България.

Фирма Хамали.БГ извършва ежеседмични групажни превози на багаж, лични вещи, мебели и стоки от Франция до България и обратно.

транспорт, превоз, Германия

Малък камион за транспорт до Франция.

Дългогодишният ни опит позволява да се похвалим с многобройни успешни премествания от и до всички краища на Франция: Париж, Лион, Марсилия, Страсбург, Ница, Тулуза, Бордо, както и до по - малки градове и села.

Наясно сме с различните нужди на нашите клиенти и предлагаме транспорт както на големи обеми багаж (цялостно обзавеждане за жилище) , така и на по - малки, частични товари. Камионите ни са в перфектно техническо състояние, оборудвани със системи за навигация, което позволява да намерят адреса ви във всяка една точка на Франция.

Де / монтаж, преместване и опаковане от хамали.БГ

Де / монтаж, преместване и опаковане от хамали.БГ

Видео разходка с Хамали.БГ

Освен транспорт с различни по големина превозни средства, фирма Хамали.БГ извършва и всички останали услуги съпътстващи и необходими за всяко едно преместване: опаковане, демонтаж и монтаж на мебели, товароразтоварни дейности, складиране.

предлаганите от нас опаковъчни материали са с високо качество и допълнително обезпечават сигурността на вашите вещи по дългия път при преместване между България и Франция.

С нетърпение очакваме да работим заедно.

Поздрави: Хамали.БГ

споделяне на връзка

26 мнения по „Транспорт Франция – България – Франция

 1. Здравейте,
  Научих от интернет за Вашата фирма.
  Разбрах, че предлагате преместване на лични вещи от Франция до България. Тъй като ми предстои подобно преместване (става въпрос за цялостно преместване на покъщнина – спалня, малка печка, хладилник, диван, столове, телевизор и личен багаж и дрехи) от района на централна Франция до България, интересува ме дали бихте се наели с подобно нещо и ориентировъчната цена, за която това може да бъде свършено.
  Предварително благодаря за Вашия отговор.

 2. Интересувам се от вашите цени за преместване на покъщнина до Утрехт, Холандия.Извинявам се че пиша тук, но не открих къде да пиша за Холандия.Благодаря предварително.

 3. Здравейте, живея в Слермонт Ферранд и трябва да си пренеса личния багаж до БГ (София) до 2-3 седмици най-късно. Мога да го докарам и до Льон. Пишете ми или ми дайте някакъв тел за контакт, ако може да ми предложите вашите услуги.

 4. Здравейте. Моля Ви да ми обясните има ли възможност да Ви използвам услугите като физическо лице, за да ми донесете едно автомобилно стъкло от обл.Бретан, Франция до гр.София? Каква ще е цената?

  Благодаря предварително.

 5. Здравейте,предстои ми пътуване от шалон обл. Лион до Бг и обратно 26 април – 9 или 10 май. 1 човек и 1 куфар ,дали има някаква възможност за поне една от датите ако изобщо е възможно да се кача при вас срещу заплащане.благодаря предварително дори и да не може моля отговорете.

 6. Здравейте,
  Предстои ми прибиране в България на 2-ри май и бих иска да знам какви са възможностите преди това да изпратя 2, 3 сака с багаж (предимно книги и дребна покъщнина) от Париж за България?
  Благодаря ви предварително.

 7. Можете ли да пренесете един сак от Париж до В. Търново и колко би струвала услугата?

 8. Здравейте, интерсувам се от цената на услугата за превозване на куфар (25kg, нормални размери) от Франция- Париж или Нанси до София. В рамките на колко дни може да бъде осъществена пратката? Има ли специални условия за превоза, освен че не трябва да има стоки, забранени от закона? Благодаря Ви предварително за отделеното време.

 9. Здравейте, предстои ми преместване от Франция към България и се интересувам как точно мога да ползвам подобен вид услуги като вашата. Откъде тръгвате, какви са цените ви, работите ли с малки пратки предимно дрехи и дребни вещи, не повече от 100-200кг и тн. Възможно ли е да се пращат и мебели с вашите камиони? Благодаря предварително! Хубав уйкенд!

 10. Здравейте!Налага ми се да транспортирам лек автомобил от централна Франция,северно от Клермон Феран.,до България.По възможност до Варна,но ме устройва и до друг български град.Бих искал да узная дали е възможно и при какви условия?

 11. Здравейте!Налага ми се да транспортирам лек автомобил от Париж до Добрич.Бих искала да разбера цената и условията за това.

 12. Здравейте , интересуваме цената на килограм и вземате ли пратки от Кан / Франция . Благодаря и успех.

 13. Здравейте,
  интересува ме на какъв интервал имате транспорт от София до Париж за превоз на лични вещи и книги. Каква е цената на кг. и колко е времето за доставка. Благодаря предварително

 14. Здравейте,
  Научих от интернет за Вашата фирма.
  Разбрах, че предлагате преместване на лични вещи от Франция до България и по точно от Париж до София .Тъй като ми предстои подобно преместване (става въпрос за цялостно преместване на покъщнина – спалня, печка, хладилник, диван, столове, телевизори и личен багаж и дрехи) от района на Париж до България София , интересува ме дали бихте се наели с подобно нещо и ориентировъчната цена, за която това може да бъде свършено.
  Предварително благодаря за Вашия отговор.

 15. Здравейте.Интересува ме -дали мога да изпратя пратка до Париж чрез вас ? На какви цени работите ? Спрямо килограм или обем ? За колко време бихте я доставили ? Благодаря.

 16. Здравейте искам да попитам дали изваршвте транспорт от Франция до България и дли можете да транспортират мотор
  Ако можете колко ще струва

 17. Здравейте,
  Имам нужда от транспорт от Ница до София за пренасяне на лични вещи около 10 кашона -1м3.това трябва да се случи в седмицата след 18.08.2016г.
  Моля за приблизителна цена и вашите възможности в този период!

 18. Добур ден, бих искала да попитам дали ще е вузможен превоз на лека кола волгсваген Голф3 до град каен,Франциа и за каква сума?
  Имам сущо и четири куфара с лични вещи(по-голяма част са дрехи).
  Благодаря предварително,
  Ю,
  Велинград

 19. може ли да изпратим багаж от франция-монпелие до българия-софия

 20. Здравейте!Интересува ме доставка на багаж до Лил -Франция.Колко ще струва на кг и за колко време? В кои градове имате офиси.?Благодаря предварително.

 21. Здравейте.Интересува ме -дали мога да изпратя пратка до Париж чрез вас ? На какви цени работите ? Спрямо килограм или обем ? За колко време бихте я доставили ? Благодаря.

 22. Здравейте, интересува ме извършвате ли транспорт на багаж от Париж до София и какви са цените например за кашон 1м/1м ,20 кг, и какви са Ви възможностите и условията.

 23. Здравейте,
  Научих от интернет за Вашата фирма.
  Разбрах, че предлагате преместване на лични вещи от Франция до България. Тъй като ми предстои подобно преместване (става въпрос за дървена маса, два стола, личен багаж и дрехи) от Париж до България, интересува ме дали бихте се наели с подобно нещо и ориентировъчната цена, за която това може да бъде свършено.
  Предварително благодаря за Вашия отговор.

 24. Защо на първата страница нямате телефон и адрес за връзка?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *