Такава ли е играта?!

Привет от Хамали.БГ. Тази вечер реших да забегна от ежедневието и задълженията си и да напиша няколко реда, правейки се на Васа Ганчева. От няколко дена си бях намислил да се изкажа за двата най-актуални телевизионни формата за момента: Music Idol и Vip Brother . Е Би Ти Ви тази година загуби, и то не само заради театрото и СТРАННО НЕСКОПОСАНОТО ОЗВУЧЕНИЕ, ами и заради невероятно силната компилация от известни личности наречени "звезди" на Нова. Тук обаче като изряден данъкоплатец и радетел на правилата на добра практика имам няколко въпросителни, понеже смело и възторжено се афишират големи суми: Печалбата /разбирай парите за децата/ се получават като от прихода извадим разхода. Проблемът е, че няма как да знаем каква част от деиствително направените големи разходи по предаването ще се прехвърлят точно към тези приходи. Отделно от това събраната и постоянно растяща сума е с ДДС, което държавата си прибира, заедно с корпоративния данък и девидента върху печалбата /общо 15%/. Искрено се надявам, че Нова Телевизия няма да допуснат дарението да се стопи драстично!

Станислав Тодоров
Хамали.БГ

бутони към социални мрежи

Едно мнение по „Такава ли е играта?!

  1. Тази вечер беше върха. Имам чувството, че Vip Brother прокламира гейство сред подрастващите. Азис и Евгени Минчев направо се разцепиха, а режисьорите явно бяха решили. че това ще е върховна наслада за зрителите на пошло скалъпеното педерастко представление.
    Оффф, трябва да кажа и за Богдан, новият „приятел“ на Азиско. Бил му написал писмо, което трябваше и да слушаме в ефир. Едва ли сам!? И едва ли е грамотен! Аджиба, режисьорите не помислят ли, че повечето нормални хора вечерят в часа на предавнето /някои и с децата си/ и Азиско и Евгени вероятно им пречат на храносмилането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *