Центърът в блокада

Привет от Хамали.БГ. Днес София е блокирана, но този път не от стачници и задръствания, а от световни газови мастодонти. В контекста на невъзможността да се работи точно там, където работим вече цяла седмица решихме да починем, защото ни чака тежка серия от ангажименти след майските празници. Едновременно с почивката обаче малък екип от нас помага на нашите приятели от БИЗНЕС НАВИГАТОР ООД за изхвърляне и извозване до сметище на старо обзавеждане в провинцията. Тук се замислям, колко е важно човек да остави авторитета и част от себе си след като извърши някакъв вид полезна трудова дейност. Явно добре сме се справили щом БИЗНЕС НАВИГАТОР ООД не използва услугите на местни, а изпраща екип чак от София. Пожелавам им крепко здраве и нови успехи в бизнеса.

Вип Брадър този сезон се справят много добре и искам да засегна темата от тук от там.
Миналата вечер и снощи едно типче наречено Ивайло Караньотов ми направи изключително лошо впечатление. Явно смачкан от комплекси, че е "притежател" на Аня Пенчева този мъж я изкара почти луда и вместо да я защити я нападаше като сводник, нищо, че е известен САМО като "Аниния мъж".
Но, това си е тяхна работа и както и да е, такова предателство скоро не бях виждал и съм сигурен, че причината Аня да взема хапчета е точно този човек. Оставяме настрани въпроса, че да се вземат хапчета е нещо съвсем нормално вече /от две години в щатите антидепресанти се купуват повече от обезболяващи!/.
За моите представи за добро семейство бих дал следния пример: Ако жена ми каже със сериозен тон: тази кока кола е с цвят на фанта и никой не и повярва, аз бих я подкрепил с "хора вие слепи ли сте, тази кОла е жълта като портокал", но разни хора, разни идеали.
Просто магарето, ако не си покаже магарията на мегдана, какво магаре ще да е?
Иначе подкрепям и Аня и Ивайла, понякога се случват и такива неща. Трябваше само малко по кротичко, но карай кервана си върви.

Поздрави от Хамали.БГ

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *