Боклукът към Силистра

Това вече мина всякакви граници!!! Питам се само защо Силистра!?? И си отговарям сам –защото по- далече от там нямаше как да стане и със задоволство си мисля, че добре не сме в Сан- Стефанска България, иначе щяха да го закарат долу на Бяло море.

Явно интересът и печалбите са огромни щом този иначе лесен за разрешаване проблем не може да бъде решен толкова време.

До скоро си мислех, че правителството саботитра Бойко Борисов и умишлено не решава проблем с боклука /той според мен е държавнически/. Защото решен този проблем ще направи Бойко още по- силен и Борисов както си обича ще се тупа накрая гордо по гърдите, а предизборно боклукът ще е най-големият му аргумент.

Сега обаче си мисля, че всички големи са заедно в киупа и просто е невъзможно в такава мащабна кражба да не участват всички замесени.

Залага се и бомба на следващото правителство, защото има споразумение и договор с ЕУ, че от средата на следващата година боклук може да се полага само в регламентирани сметища, а ние почти нямаме такива. Разбира се, не се работи по създаване и узаконяване на сметища, т.е очаква ни ново шоу и много по- големи разходи, респективно далавери.

Поздрави от Хамали.БГ

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *