Карфур София телефон и контакти

Привет от Хамали.БГ. Хитро- ако сте недоволен клиент на Карфур София няма как и къде поне малко да си източите яда.

Тези непропопсаници нямат телефон за контакти / връзка с клиента, което ме навежда на мисълта, че като че ли нямат нужда да се занимват с някакви си прекарани хорица.

Абе купуваме си скъпо телешко в събота и днес /понеделник/ жената реши да направи любимта ми яхнийка с ориз и червено винце. Но, ех изненада "крехкото" "телешко" се оказа месце от бизон, теродактил или друго много едро чифтокопитно.

Понапънахме тенджерката под налягане, ама не става, подметката си е подметка и лошото настроение ме доведе веднага до компа поне да ги овикам тези.

Ама нейсе, те са се покрили и потребителят изобщо не е на дневен ред!

Чудя се само така ли мислят да я карат- с лъжа и измама!?

Няма да стане дами и господа самозванци на отговорни постове, няма да стане и ако не вярвате вижте едни други хитреци- Хит Младост, персоналът по цял ден си бърка в носа.

Е, до там няма как да я докарате, ама ще си съсипите щанда!

Ако ви трябва пример вижте Била България и Метро, там отдавна отсяха хитрите ви и перверзни номера!

Язък ви за хубавата баня, като един пирон няма вътре.

Айде, че пак се ядосах като видях сандвичите.

Не купувайте месо от Карфур София! Гадно е !

Поздрави от Хамали.БГ

бутон за сайт

16 мнения по „Карфур София телефон и контакти

 1. Днес си купих 3 кисели млека Елена Плюс от Карфур – the mall – пише, че са годни до 18 12 2010, да ама не и трите са развалени – капачките им не бяха затворени добре още от фабриката. Карфур нямат телефон на потребителя – голяма грешка от тяхна страна!

 2. Относно телешкото варено,ако неможете по-добре не го гответе,аз нямам проблем!!!
  А за киселото мляко,вината е единствено и само В ПРОИЗВОДИТЕЛЯ!!!
  На информация можете да направите рекламация с касовия бон !!!

 3. Относно телешкото варено,ако неможете по-добре не го гответе,аз нямам проблем!!!
  А за киселото мляко,вината е единствено и само В ПРОИЗВОДИТЕЛЯ!

 4. Брей какъв кулинар ни влезнал в блога!

 5. Да се оплача и аз от Карфур.
  Днес, т.е. вече вчера беше второто ми посещение при тях.
  Това, което търсих го намерих – скраб за лице и маска за лице на една и съща марка, не е бъгарска, внася се и при това не се намира навсякаде, въпреки че не е нищо осбено, примерно като цена, ползвам и много по-скъпи и уж хубави продукти, но все не съм доволна и търся. Прочетох хубави отзиви за тази марка и реших да ги пробвам, но уви: на скраба за лице, от 150ml пишеше срок на годност до м. Фефруари 2011 и го оставих съответно, защото и целия да се търкаш, за два месеца пак не може да се изразходва. Поне за 6 месеца, а на другия продукт – максата – 2013, но как е изписан срока на годност, на малки залепващи се листчета, които има във всеки мазаин. На тях е отпечатан срока на годност, при условие, че маската не се продава в никаква друга опаковка, на която евентуално да е отпечатан или на самта нея, фабрично, единствената дата, която имаше, защото вече я отлепих, беше тази. Ами то така продукта може да е с бескраен срок на годност, като му изтече просто му слагат нов и си е готов за прецакване на потребители.

 6. Аз също съм недоволен от Карфур София. Купих си рутер, който работи точно 3 дни след това заби. След 2 дена пак проработи за около 1 2 часа и изключи…

 7. И аз искам да се оплача от Карфур.
  Купих си ъглошлайф. Ръководството поставено в кутията въобще не отговаря на действителността. Значи и чуждите търговци се покварят като стъпят на българска земя

 8. Ех пак ме прекараха тези, майстори са в прекараването признавам им го! Тази вечер пазарувахме пак, удобни са ми и съвсем до нас.
  Купихме си бяло вино „Кловър Шардоне“ реколта 2010-та. Долнопробната смес се продаваше на 6.85лв. и още се псувам, че реших да импровизирам. Пикочът се произвежда от „Винал“ Ловеч и явно Карфур работи и тук на принципа- купувам евтино пикнята и я продавам на скъпата цена, нека тя да залови /прекара/ балъците.

  Страхотни нещастници са Карфур, страхотни и ей ги пак, още нямат телефон да ги овикам. Пфу!

 9. Купихме си агнешко, което е 18лв./кг. Увериха ни, че е прясно, българско и не е минавало през камерата.

  Миришеше добре от фурната, възтлъстично е, но това както и да е, да кажем че е нормално, но най- впечатляващото е, че месото няма НИКАКЪВ вкус.

  Поредната месарска завера на голяма търговска верига.

  Никога повече месо от Карфур!

 10. От некачествен Джони- алкохол,закупен на Нова година(става въпрос за миналата 2011)синът ми се разболя от панкреатит и трябваше да се лекува 6 месеца.Обаче редовно си купуваме Лаудерс.Той е много добър.Така,че както всичко в БГ трябва да си отваря очите човек!От пресните риби също съм доволна,на добра цена са.Месо не купувам.

 11. Има телефон, просто не сте си направили труда да го намерите. Току що ми отговориха на въпроса. 024860300 Приятно пазаруване или непазаруване. Знаете, че най-добре се пазарува от кварталното магазинче, където ви познават и дори ви дават на вересия. Весели празници!

 12. Вчера купих една глава на сьомга за супичка …. Оказа се развалена, къщата ми вони яко !!!
  Никога повече КАРФУР !!!!

 13. Е какво да се прави Карфур пак ни измамиха. И пак година и повече след първия ми сигнал няма на кого да се оплачеш.

  Обвинявам висшият мениджмънт на тази верига, че е некомпетентен не само в това което прави за България, а и в това че е наел бездарни утрепки, които ръководят бизнеса му тук в София.

  Явно тези уродчета са толкова заети в извиването на ръце на българския производител, че съвсем забравят правата на българския потребител.

  Купихме си скариди в срок на годност, наистина не изглеждаха отлично, но си казахме- хайде, може би ние сме твърде претенциозни, Но, не оказахме се прави- скаридите бяха развалени, а ние съсипахме храната и вечерта си.

  Вносител на въпросната мърша е Вивекта БГ ООД с която уважаеми потребители вероятно няма да се сблъскате директно, но търговците на Карфур, Билла, Метро, Кауфланд, Лидл, Пени Маркет е хубаво да знаят, че продуктите на тази фирма трябва да се изследват не само за произход, а със сигурност и за вредни вещества и радиация.

  Зная, че наскоро имаше семинар на „осеменителите“ на българския търговец и производител, където е била разисквана и визитката на евентуалния продавач на стоки към мега веригите у нас. Искам хубаво да се разгледа и тоя пост, когато се взема решение дали тези тарикати от Вивекта БГ ООД са изобщо годни за какъвто и да е почтен бизнес!

  И накрая пак опираме до арменския поп!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *