Асдис Ран

Привет от Хамали.БГ! Поредната обществена личност "преместена" от Хамали.БГ е футболната съпруга и плейбой звезда г-жа Асдис Гунлаугсон или както я познаваме по скоро Асдис Ран.

Красиватa исландка направи правилния избор като се довери на нас в едно сложно преместване, коeто семейство Гунлаугсон сами бяха избрали.

За разлика от десетки други обществени личности /политици, артисти, спортисти и други/, които сме местили Асдис Ран нямаше нищо напротив да оповестим за това преместване, защото според нея ние българите сме настроени доста благоприятно към нея и блогът на Хамали.БГ би довел до усмивки за нейните почитатели.

Асдис Ран освен, че е изключително красива жена и майка на три деца е един много приятен човек и клиент. Според нея трябва да се дава шанс на българските компании във всяка дейност, която се извършва със западна точност в България. Точно от това последното се възползвахме ние и не подведохме очакванията на хубавата исландка.

Преместването се отличаваше главно в подбора на Асдис на скъпи опаковки за луксозно облекло и деликатния начин на опаковане.

Работеше се с усмивка в приятната атмосфера създадена от тази жена и разбира се всичко се свърши навреме, качествено и отговорно- така, както приляга на Хамали.БГ!

Пожелаваме на Асдис Ран крепко здраве в семейството и успех в новите и начинания!

Поздрави от Хамали.БГ

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *