Край на една изключителна седмица

Привет от Хамали.БГ. Тази седмица наистина се преработихме. В персонала май не остана почти никаква сила, но пък всеки от нашата фирма остана доволен от полученото възнаграждение и бонуси.

Местихме имението на именит български спортист с дълга кариера в чужбина. По изрична молба на клиента името му не бива да се споменава.

Преместването се характеризираше с изключителна трудност, поради факта, че багажът беше много разнороден и трябваше да се пакетира, премести и подреди във вид еднакъв на предишния.

Всеки детайл по обзавеждането бе заснет с фотоапарат и впоследствие подредбата на всяка вещ съвпадна и то така, че все едно нищо не е докосвано.

За доброто изпълнение и пълната удовлетвореност на клиента искаме да благодарим и на нашите партньори от Кухни.БГ, Почистване.ком и не на последно място Градинари.БГ.

Разбира се уважаеми читатели, една такава услуга струва доста пари, но клиентът има право да си пожелае всичко свързано с преместването и разбира се с такова качество в страната може да отговори единствено и само Хамали.БГ.

Пожелаваме ви и на вас една успешна нова седмица!

Поздрави от Хамали.БГ

споделяне на връзка

Едно мнение по „Край на една изключителна седмица

  1. Качествената комплексна услуга ще е все по- търсена в забързаното ежедневие. Радваме се , че помогнахме с растителността. Организацията беше на ниво и това позволи всеки да си гледа работата, за което благодарим на Станислав и Ивайло Тодорови.

    Поздрави на Хамали.БГ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *