10 полезни съвета за локално преместване на домакинството

Често явление в големия град е смяната на адрес. Причините за това са толкова различни, колкото и хората, които се местят.

Трудно е да се определи възрастова група на клиентаза преместване в София, но сякаш хората от 40 до 50 години са преобладаващи.

Важно е да се знае, че разумното решение е да се използва фирма за преместване с по-широка известност и дълга история, каквато например е Hamali.BG.

Познатата от години марка, както и това, че не един път сте засичали фирмените ни камиони по улиците на София и страната е една от най-важните предпоставки за безпроблемното преместване.

Преместване с "Хамали.БГ"ООД

Де/монтаж, опаковане и преместване от Хамали.БГ ООД

Прилагаме 10 полезни съвета за преместване на имуществото ви:

1. Поръчайте предварителен оглед на товара ви. Така ще се изключат всички недоразумения и двете страни ще са наясно със всичко , което ги очаква, включително и не на последно място и крайната цена.

2. Препоръчваме да ангажирате избраната фирма за преместване и с превоза на имуществото и така ще си гарантирате сигурността и отговорността към фирмата за вещите ви. Често се получава така, че чужди бусове и камиони не могат да поемат всичкия багаж и така се усложнява цялата работа по преместване.

3. Ако вашите пакети и кашони са разкъсани и не предоставят нужната сигурност за багажа, който ще опаковате то купете опаковъчни материали от Експерта по преместване - Hamali.BG

4. Изисквайте демонтаж и в последствие монтаж на вашите мебели, колкото и да е сложен той. За добрата фирма за преместване това не би трябвало да е никакъв проблем.

5. Изискавайте по възможност да ви бъде изготвена пълна оферта за преместване на дома включваща транспорт, опаковане и товарно-разтоварване на имуществтото от вашия дом. Така, макари с малко повече средства ще ви остане време да се занимавате и работите вече нещо типично за вас.

6. Добрите фирми за преместване предлагат и склад за временно настаняване на ваши вещи и мебели. Ако се налага обмислете и този вариант и внимателно изслушайте какъв е и къде се намира складът. Обезопасен ли е от вода, пожар и взлом.

7. Следете изпълнението на условията, които сте поставили за изпълнение на вашето преместване и за това какви ангажименти е поел изпълнителя. В случай, че хамалите не отговарят на вашите изисквания и развалят договорката не се колебайте да направите нужната рекламация.

8. Винаги отправяйте въпроса относно гаранциите за вашите вещи, които фирмата за преместване ще поеме. Ако не ви се струват недостатъчни, то по-добре потърсете незабавно друга.

9. Потърсете съдействие при покупката и доставката на кашони от хората, които ще се нагърбят с вашето преместване.

10. Винаги и за добро и за лошо коментирайте с приятели всичко, което ви се е случило по време на преместването. Така ще предпазите хора от неприятности или пък ще ориентирате близки си към правилния избор.

Hamali.BG - разумният избор на фирма за преместване!

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *