Съвети при опаковане и преместване на дома

Обикновено при преместване, особено в нов дом, хората са толкова щастливи, че не обръщат внимание на факта, че от преместването чиниите са нащърбени или масата е надраскана. А това със сигурност се случва, ако не сте наели подходящите хамали.

преместване

Няма причина вашата покъщнина да се поврежда по време на преместването. Ако все пак нямате средства да наемете професионални хамали, ви предлагаме следните малки съвети. С малко грижа, планиране и предложените от нас съвети, вашите мебели и ценности ще пристигнат в отлично състояние.

В случай, че разстоянието е голямо си струва да закупите правилните пакетиращи материали. Кашони, тиксо, аеропласт и подходящ пълнеж могат да бъдат закупени от фирмите за преместване. В допълнение може да използвате смачкана хартия, одеяла и дори дрехи, които да предпазят чупливите ви вещи.

Ето и няколко ценни съвета от нашият екип от хамали:

- Опаковайте стая по стая, надписвайте всеки кашон с описание за съдържанието му и за къде е (например кухня, спалня и т.н). Бъдете колкото се може по-конкретни, за да бъде и разопаковането лесно.

- Внимавайте с теглото на кашоните. Поставяйте тежките предмети в отделни кашони, за да се носят по-лесно.

- Не поставяйте тиксо директно върху полирани или дървени повърхности, при премахването му може да нараните повърхността.

- Опаковайте два пъти чупливите вещи и ги уплътнете добре.

- Помнете добрата техника на опаковане и правилните материали означават по-лесно преместване и по-малко нащърбени чинии.

бутон за социални мрежи

3 мнения по „Съвети при опаковане и преместване на дома

  1. ЕЙ НЯМА ТОЛКОВА ЗЛОБА И НЕНАВИСТ КЪМ КОНКУРЕНЦИЯТА във всяка една нова тема !!!!

  2. Какъв коментар?!?

  3. Някой май вече и не чете темите за преместване…!?!

    При опаковане и преместване на лични вещи и покъщнина е важно, по-тежките неща да са опаковани в по-малките кашони, а по-леките в големите кашони. Така всяко преместване е чувствително по-лесно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *