Транспорт Германия – България – Германия.

Привет от Хамали.БГ. Уважаеми клиенти, щом посетихте тази страница вероятно се нуждаете от товарен транспорт и преместване на лични вещи и багаж в една от двете посоки: България – Германия или обратно от Германия – България.

Ние от Хамали.БГ поддържаме тази дестинация вече няколко години и със самочувствие твърдим, че вече сме един от опитните български превозвачи що се отнася до транспорт със соло камиони и бусове в рамките на ЕС. Наши коли ежедневно кръстосват важните европейски пътни артерии и покриват изискванията на клиентите ни.

транспорт, превоз, Германия

Малък камион за транспорт до Германия.

Вече почти няма голям европейски град в чиито район да не сме извършвали преместване и да не сме оставили добри впечатления зад себе си.

Един от най-важните ни маршрути разбира се е от България до най-многолюдната европейска държава Германия и обратно.

Ежеседмично превозваме товари от и до всяка точка на Германия, като през градовете Берлин, Хамбург и Мюнхен най-често колите ни минават два пъти седмично.

Ние сме в състояние да реагираме светкавично и да преместим вашия багаж само за няколко дни от територията на цяла Германия до всички градове в България или Гърция.

Всички държави, членки на ЕС разположени по пътя България – Германия също се обслужват от нашата компания и ние може да превозим и преместим успешно всеки багаж и там.

Преместване с "Хамали.БГ"ООД

Де/монтаж, опаковане и преместване от Хамали.БГ ООД

Видео разходка с Хамали.БГ
Освен чисто транспортни услуги ние предлагаме и услуги по пакетиране, пренасяне и де/монтаж на мебели, лични вещи и багаж.

Нашият персонал е специално подготвен точно в такива ситуации по преместване и ние познаваме добре всеки детайл на тази работа.

Автопаркът ни е богат и е съставен от бусове и камиони с кубатура от 12-60м3. Всички наши превозни средства са застраховани и вашият багаж е под закрилата на международната ЧМР конвенция.

Надяваме се да работим заедно!

Поздрави от Хамали.БГ

Контакти: гр.София 1142, бул. Евлоги Георгиев 47, e-mail: office@hamali.bg, www.hamali.bg,
Tel. +35929631233; +359887783951

бутони за социални мрежи

53 мнения по „Транспорт Германия – България – Германия.

 1. Нещо не намирам данните Ви ъа контакт. Имам кашон от Мюнхен за БГ. Моля пишете ми.
  Благодаря.
  Мая Маркова

 2. Здравейте,

  Бих искал да пренеса някои мои и на жена ми вещи от град София /България/ до град Фрайбург /Германия/. Багажа включва 6-7 сака с дрехи, 2-3 средни кашона с книги, 3 велосипеда, един сноуборд и чифт ски. Дистанцията от София до Фрайбург е 1800 км. Предполагам, че един бус ще бъде достатачен.

  Можете ли да ме ориентирате за цената на тази услуга, колко ще ми излезе като пари, какъв договор се подписва, какви документи са необходими, каква е процедурата по преместване. Обмислям преместването да бъде в първата седмица на месец септември 2013 г. Изобщо ще съм Ви благодарен за цялата налична информация която може да ми дадете за да се подготвя.

  Предварително Ви благодаря за отделеното време и внимание.

  Поздрави!

  С уважение,
  Георги Зографов

 3. Ако може да ми отговорите на и-мейла който съм посочил във формата за коментар. Не бих искал информацията да е публична.
  Благодаря!

 4. здравеите, интересувам се от превоз на селскостопанска машина от гр. дегендорф германия до гр.самоков .машината е с размери приблизително 100х200х150 см. каква е цената? поздрави.

 5. Здравейте,
  Интересувам се каква е цената за наемане на 1 малък камион(мисля че ще е достатъчен) за преместване на мебели,вещи дрехи от Варна до Берлин.
  Интересувам се какви са условията за преместване, какво трябва да се има в предвид и особенности, за които да се подготвя. Преместването би трябвало да бъде към началото на януари.2014 г.
  Пишете ми на мейла.
  Благодаря Ви предварително!
  П.С.
  Интересувам се цената включва ли опаковане и пренос от-до дома, ако има такава опция.

 6. Здравейте,

  Бихте ли ми изпратили цената за превоз на личен багаж – 80/45/30 – 25кг. – София-Нюрнберг и кога ще бъде първото Ви отпътуване през октомври?

  Благодаря :)

 7. Здравейте,

  Интересувам се каква е цената за наемане на 1 малък камион за преместване на мебели,вещи дрехи от Дортмунд до София през месец март 2014г. Можете ли да ме ориентирате за цената на тази услуга, колко ще ми излезе като пари, какви документи са необходими, каква е процедурата по преместване. .Мои познати се интересуват само за пренасяне на пералня машина и гуми на лека кола
  .Моля , пишете ми на мейла.
  Благодаря Ви предварително!

 8. колко струва преместване на миялна машина от Франкфурт до Тарговище.

 9. Интересувам се от цената за пренасяне на вещи от Дюселдорф до София? Касае се за около 30 кашона плюс кухненски уреди(миялна, печка, пералня)

 10. Интересува ме колко ще струва транспортиране на багаж 200кг до Дюселдорф.

 11. Моля, да ми дадете цена за транспорт от България/София/ до Белгия /Брюксел/ става въпрос за личен багаж, включете в цената и опаковане.
  Благодаря ,ще очаквам отговор на имейл. Транспорта трябва да се осъществи след около 2 седмици

 12. Здравейте,

  Интересувам се каква е цената за наемане на 1 малък камион за преместване на мебели и вещи от Xайлброн до София средата на февруари 2014г.

  Моля, пишете ми на мейла.

  Благодаря Ви предварително!

 13. Здравейте!
  Интересува ме цена за превоз на разглобяеми мебели-малък гардероб,2 маси, 6 стола,4 единични легла с матраци и малко личен багаж от гр.Тренто / Северна Италия до гр. Варна, в периода 20-30 март 2014 год.? Пишете на емейла.Благодаря Ви.

 14. Здравейте,

  интересува ме дали има възможност и съответно цената за превоз на багаж от Аугсбург(Германия) до Пловдив. Багажът не е много, основно лични вещи,дрехи,телевизор,компютър, мисля че един средно голям микробус би бил предостатъчен. Благодаря предварително!

 15. Каква е цената за превоз на колело от София до Берлин.

 16. Здравейте!
  Бих искала да зная каква е цената за превоз на не голям куфар с лични вещи от Бон до София?
  Благодаря!

 17. Здравейте! Трябва да пренесем 5 – 6 кашона с лични вещи, главно дрехи и обувки и 2 телевизора от София, до Мюнхен. Бихте ли ми казали каква ще е приблизителната цена и колко предварително трябва да заявим товара? Интересува ме също, има ли възможност да пътуваме с буса заедно с багажа си – 3 – ма души?
  Предварително благодаря!

 18. Здравейте,
  Купихме пиано на детето от Мюнхен – 60 на 147 на 114 – тежи 180 кг – трябва да си го докараме до София сами другата седмица.
  Моля, кажете възможно ли е, застраховано ли е, колко ще струва и все пак превозвате ли пиана, защото то не трябва да се раздрънква. Можете ли у нас да го качите до 6-ия етаж? Благодаря за бързия отговор!

 19. Здравейте!
  Интересува ме цена за превоз от София до Берлин на следните мебели – 3бр. разглобяеми гардероби,2 малки разглобяеми бюра, 2 единични легла с основи, 1 легло персон и половина с основа, кухненска (разглобяема) маса и 4 стола, 1 телевизор, 1 пералня, 1 хладилник с височина 2м. и предполагам 7-8 кашона лични вещи. Моля за ориентировъчна цена само на превоза и ако ви е възможно с опаковане и товаро-разтоварни дейности. Пишете на е-мейла. Благодаря Ви предварително.

 20. Пералня от Германия до София? Цена

 21. интересува ме скутер 50 кубика от хамбург до б-я на каква цена ще ми дойде и до къде в б-я .

 22. здравейте,интересува ме цената за превоз на багаж от франкфурт(обертсхаузен) до троян(врабево),колко ще ми струва.благодаря..

 23. Здравейте!
  Интересува ме колко ще струва превоз на велосипед от България до Германия. Велосипедът е не повече от 15кг, крайните точки са гр. Белица, България и Аахен, Германия.
  Благодаря предварително!

 24. Здравейте!
  Интересувам се от цената на транспорта на велосипед от България до Германия. Крайните точки са гр. Белица (обл, Благоевград) и Аахен.
  Благодаря предварително!

 25. Интересувам се от цената за транспортиране на трапезна маса с 6 стола, бюфет и малка витринка от София до Берлин.
  Благодаря.

 26. Здравейте,
  Ако запитването ми бъде публикувано на сайта, моля да премахнете личната информация в него – град и име.
  Благодаря!

 27. Здравейте и Честита Новата 2015 година! Желая благодарностите на хората, получили вашите услуги, да множат успехите ви!
  Нуждая се от превозване на кашон с р-ри 100/50/40 cm от гр.Регенсбург -Германия, до Лондон. Моля за информация по въпроса.
  С уважение: Галина Петрова

 28. Здравейте и Честита Новата 2015 година! Желая благодарностите на хората, получили вашите услуги, да множат успехите ви!
  Нуждая се от превозване на кашон с р-ри 91/57/41,5 cm и тегло 25 kg от гр.Регенсбург -Германия, до Лондон. Моля за информация по въпроса.
  С уважение: Галина Петрова

 29. Здравейте, интересува ме цената за превоз на детска(бебешка) количка с тегло 20 – 25кг. от Мюнхен до София .
  Благодаря
  Ася Иванова

 30. Интересува ме колко ще струва около 30 кг дрехи от Тростберг до Сливен и телефон за контакт?

 31. Здравейте
  Интересува ме каква е цената за превоз на мебели от масив скрин две витрини маса и евентуално столове От Бургас до Франкфурт на Майн.

 32. Здравейте,
  интересуваме, колко ще струва пренасянето на вещи от Бад Франкенхаузен/Тюринген/Германия до Пловдив/България? Става въпрос за велосипед, два големи сака и 3 големи кашона. Мога ли да пътувам с багажа и колко по – рано трябва да се свържа с вас, ако цената ме устройва, за да доуточним датата ?

 33. Здравейте,
  Каква ще е цената за превоз на колело от берлин до софия?

  Поздрави,
  Атанас

 34. Здравейте, каква е цената от Франкфурт до София за 4 джанти с гуми, 3 шкафчета от секция, пералня и още няколко кашончета. Трябва към края на март да се пренесат.

 35. Здрвейте,

  Може ли да превозите колело от Хамбург до София и на каква цена?

  Поздрави,
  Ана

 36. Здравейте ,интересува ме цената на доставка на велосипед от Германия (централна)до София

 37. Интересува ме изпращане на велосипед от Бургас/евентуално София/ до адрес или офис в Кьолн-Германия, условия и цена.

  Поздрави

 38. Здравейте!
  Интересува ме, цената за транспортиране на пералня и велосипед с ремарке, от София- България, до Щутгарт- Германия.

 39. Здравейте!
  Интересува ме цената за транспортиране от Несебър до Weil am Rhein -Германия на TV, домашно кино и друга битова техника с общо тегло до 50кг.Трябва ли багажа да е предварително опакован или се извършва от вас и каква е цената ?Какъв е срока за доставка ?

 40. Здравейте,искаме да пренесем багаж от град Средец Бургаска област до Динголфинг – Германия.Багажа се състой от едно бюро ,компютърен стол -те са опаковани в пакети,колело и предполагам около 4-5 кашона с домакински пособия като чинии и тенджери.Искам да попитам колко ще ми струва приблизително.Поздрави и благодаря.

 41. Здравейте,интересува ме цена на доставка на 3 работни бюра всяко около 80кг от Франкфурт Кронберг/Таунус до София за м.май 2016г.
  Благодаря.

 42. Здравейте!

  Интересувам се от демонтаж и транспорт на кухненско обзавеждане (шкаф с вградена мивка, съдомиялна машина и печка) от Хайделберг, Германия до Хасково, България. Размерите са: дължина 2,55 метра, височина 2,09 метра, ширина 0,64 метра. Каква би била цената и кога е следващото пътуване до България?

  С уважение,
  Маргарита Тодорова

 43. Здравейте,интересувам се за транспорт на малък пакет( палатка-8кг.) от любц lübz-burgas.Цена,време за доставка,пакета трябва да се вземе от адрес,като особеност е,че има човек само събота и неделя на адреса.Благодаря предварително.

 44. Здравейте,интересувам се за транспорт на малък пакет( палатка-8кг.) от любц lübz Германия-burgas.Цена,време за доставка,пакета трябва да се вземе от адрес,като особеност е,че има човек само събота и неделя на адреса.Благодаря предварително.

 45. Здравейте! Интересува ме превоза на багаж с дрехи 30 -40 кг от България до Карлсруе Германия за колко време ще пристигне , каква е цената и кои са датите на пътуване? Цената включва ли застраховка?
  МОЛЯ АКО ПУБЛИКУВАТЕ ИНФОРМАЦИЯТА В САЙТА НЕ СПОМЕНАВАЙТЕ ГРАДА В КОЙТО ЖИВЕЯ.

 46. Здравейте и добър ден!
  Интересувам се каква е цената за транспортиране на багаж, състоящ се от разглобен 3-крилен гардероб,скрин,лични вещи(дрехи,завивки,посуда и т.н) от Аахен-Германия до Варна? Моля за необходимата цялостна информация по транспорта.Очаквам отговорът Ви, на посочения от мен имейл.
  С уважение,
  Р.Георгиева

 47. Здравейте. Бих искала да изпратя багаж от фрайбург до София. Става дума за два стола, лични вещи и дрехи и едно колело. Можете да ми пишете на vboyadzhieva@outlook.com
  Благодаря

 48. Имам 5 кашона с общ размер около 1 куб. м. и тегло около 80 кг. Колко ще ми струва превоза от Нюрнберг до Пловдив?

 49. Здравейте,

  имате ли възможност за пренасяне от Берлин до Неа Мудания (Халкидики, Гърция) и ако е така, каква би била цената за един микробус?

  Благодаря Ви предварително!
  Поздрави,
  Мартина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *