Пренасяне на багаж?

Пренасяне на багаж е малко общо понятие, което е доста разпространено като хамалски услуги и Хамали.БГ често получава запитвания от рода "колко ще ми струва едно пренасяне на багаж от т.А до т.Б"- буквално. За съжаление на така формулиран въпрос никой от Хамали.БГ не може да отговори. Нужна е повече информация, която да позволи на нашата фирма за преместване да изчисли разходите си за транспорт, хора за пренасяне, евентуално опаковане, де/монтаж на мебели, кашони и други опаковачни материали и на тази база да формулира вашата цена.

За складиране на багаж и съхранение на лични вещи важи същото. Пълната информация и предварителен оглед в удобно за вас врема са най-важното за една добра и адекватана за преместването ви цена.

P.S.

Багаж - вещи, обикновено опаковани в кашони, куфари, чанти и др. които човек взима със себе си при пътуване или преместване в чужбина и страната. Обикновено съдържанието на багажа включва дрехи, дребна покъщнина, лични вещи и др.

социални бутони

Едно мнение по „Пренасяне на багаж?

  1. Хамали.БГ разполага и със склад за багаж и покъщнина, в който можем да съхраняваме вашите лични вещи докато върви ремонта на жилището ви или докато търсите подходящ нов дом. Масова практика е да се търси гараж под наем с цел складиране на багаж, което според нас е грешка.
    С гараж под наем разходите са много по големи(комисионна, депозит, наем), а и наемодателите държат на договор за поне една година. Да не говорим, че един гараж под наем рядко е добре обезопасен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *