Хамали цени

Хамали цени!
Привет от Хамали.БГ. Сложната през последните години икономическа ситуация повлече цените почти на всички услуги надолу. Нашият бранш хамалски услуги също съвсем нормално бе засегнат от финансовата криза.

Явлението се наблюдава в повечето случаи от година и постепенно и почти незабележимо лоялността на клиента започна да се измества към най- добрата цена.

Най- добрата цена от своя страна носи големи рискове за клиента. Работата обикновено се извършва некачествено от съмнителни типове, представящи се предимно в нета като фирма със сериозен опит в хамалските услуги.

Припомняме на клиента, че особено рискови са платените рекламки в търсачката, където на случаен принцип се появяват всякакви типове решили да изкарат парички по един изглеждащ за тях лесен начин.

Ако обобщим работа на ниска цена в сектора хамалски услуги резултатът изглежда по следния начин:

1. Персоналът е неподходящ, непроверен и често криминален, събран на принципа „познавам го, може да мъкне, вика и бута“.

2. Договорката се променя в движение и накрая е напълно опорочена.

3. Работата на час- изглежда окей, но пресметнете първо сами, че четири работника и транспорт са около сто лева за един час. Това последното го умножете по загубеното умишлено време по „авариралия“ асансьор, задръствания, де/монтаж и всякакви неприятни номера.

4. И най- неприятното- пълното непознаване на работата, от там и оценяването и. От това последното са ощетени големите фирми и организации, а клиентът разбира, че е прекаран накъде в началото на работата, но време за реакция няма.

Поздрави от Хамали.БГ

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *