Хамалски услуги и цени

Привет от Хамали.БГ. Необичайната за последните години икономическа ситуация разбира се повлече цените надолу. Нашият бранш хамалски услуги също съвсем нормално е засегнат от кризата.

Явлението се наблюдава предимно от няколко месеца, когато постепенно и почти незабележимо лоялността на клиента започна да се измества към по- добрата цена.

По- добрата цена от своя страна носи големи рискове за потребителя. Често работата се върши през пръсти от съмнителни типове, представящи се предимно в интернет като сериозна и дългогодишна фирма за хамалски услуги.

Напомняме на потребителя, че особено рискови са платените реклами в гугъл, където на случаен принцип се появяват всякакви елементи решили да изкарат парички по един изглеждащ за тях лесен начин.

Ако направим разбор на ниската цена за сектора хамалски услуги резултатът изглежда така:

1. Персоналът е неподготвен, непроверен и понякога криминален, събран на принципа "познавам го, може да мъкне, вика и бута".

2. Уговорката се променя в движение и накрая е напълно опорочена.

3. Работа на час- изглежда добре, но пресметнете първо сами, че 4 работника и превоз са около 100 лева за час. Това последното го умножете по загубеното умишлено време по "авариралия" асансьор, задръствания, де/монтаж и всякакви мизерни номерца.

4. И най- лошото- пълно непознаване на работата, от там и оценяването и. Тук страдат големите фирми и организации. Разбират, че са се прекарали някъде в началото на местенето, но време за реакция няма. Тук губим и ние.

Има и още, все ще добавям по нещо.

Поздрави от Хамали.БГ

споделяне в социални мрежи

3 мнения по „Хамалски услуги и цени

 1. Просто мога да кажа само едно… аз като клиент на хамали.бг НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да бъда ваш клиент само заради тази статия. То бива бива злоба да излиза от нея, но вашето е наистина…. Криминални типове, платени реклами??? Господа ами вие как започнахте? Вашия персонал да не е висшисти по специалност хамалогия и носене? Нали това е идеята на бизнеса КОНКУРЕНЦИЯ и еластичност на цените. Нали трябва да се пробие с реклама???
  НЕ ВИ Е СРАМ !!!

 2. Такива като тебе не ни и трябват. Хората е хубаво да знаят какво става, а ти си ми ясен- явно си от точно от тези за които пиша.

  Вземе се научете вече новоилюпчени хамалчета- пиано се пише „а“ не с „я’ и дума „хамал“ няма. Товарачът се нарича „хамалин“, идва от турски, както доста наши думи.

  Добре си го казал „еластичност на цените“, абе понеже ви станаха много „еластични“ цените затова си губя времето тук. Нашите са твърди обаче и честни, както винаги, още от когато започнахме!

  И ми се бягайте от блога, щото да да напишеш нещо смислено тук е по- трудно явно за теб от колкото да изгърбиш някой заблуден човечец на стъпалата.

 3. Г-н Тодоров мисля,че сте в някаква голяма заблуда,че съм от „конкуренцията“. Ако бях от конкуренцията щях да напиша малко по други неща от рода – мошенници , крадци, лъжци, чупите нещата, не сте коректни и прочие.
  Просто коментирах злобата и завистта в начина на написване на тази статия и този коментар.
  И относно хамалин – това защо вашия сайт не се казва ХАМАЛИНИ.БГ ,а се казва ХАМАЛИ.БГ… :)
  Нищо лично не се засягайте, коментирах единствено и само ТОНА и начина на писане на статията, защото в днешно време всеки се опитва да оцелее по някакъв начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *