Хамалски услуги от професионалисти!

Хамали.БГ е фирма за хамалски услуги, чийто опит в преместването на офиси и жилища е толкова богат, че дори и природните стихии не могат да нарушат ритъма на работа.

Повечето хамалски услуги по принцип са пряко зависими от времето, но качествените опаковки и кашони , добрата екипировка и закритите транспортни средства гарантират безпрепятствено изпълнение при лошо време.

Точен пример за това е вчерашния ден(събота). Дъждът не спря цял ден, но това не попречи на разделения на две бригади колектив на Хамали.БГ да свърши огромна работа.

Първият екип тества новия камион за преместване на Хамали.БГ, и в комплект с друг наш камион и шестима работника извършиха частно преместване. Преместването беше съчетано с опаковане на посуда в кашони, де/монтаж и опаковане на мебели.

Преместването приключи в 12,30ч. и Хамали.БГ си спечели поредния доволен клиент. След заслужения обяд екипът продължи работата си със следващия клиент. С този клиент се познаваме от години и нямаше нужда да го убеждаваме в професионализма си. Неговото преместване се състоеше от товарене от склад на опакована в кашони и сандъци покъщнина в два камиона, транспорт до къща в Банкя, разтоварване, разопаковане и изхвърляне на отпадъчните опаковъчни материали.

Вторият екип на Хамали.БГ разполагаше също с два камиона и шест души професионални хамали. Изпълни се частно преместване, състоящо се от опаковане на багаж, де/монтаж на мебели, транспорт и пренасяне до четирите апартамента на клиента.

За пореден път уверихме клиентите си, че лошото време не влияе на качеството на работата ни.

И накрая напомняме:
Хамали.БГ има имитатори представящи се за нас.
Те крадат и изнудват. Внимавайте!

Търсете оригиналът на www.Hamali.BG

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *