Опаковки и кашони – какво трябва да знаем?

Кашони за дрехи, завивки и обеми, но сравнително леки неща.

Кашони за преместване на дрехи, завивки, одеала и друг багаж.

Опаковане и преместване на мебели, лични вещи и произведения на изкуството в София, страната и чужбина е една от основните дейности на Хамали.БГ. Затова и опитът ни в подбор на опаковки и самото опаковане е голям. За съжаление обаче има клиенти, които без да се посъветват с професионалист по преместване си купуват неподходящи опаковки и кашони, който не са съобразени с естеството на багажа им. Така не само харчат излишни финансови средства, но се затруднява работата на носачите и се рискува разкъсване на прекалено тежки кашони и др. С настъпването на зимата тези трудности стават все по съществени, затова е важно да се съобразяваме с тях.

Асортиментът от кашони и опаковъчни материали на Хамали.БГ е такъв, че позволява оптимално опаковане и преместване на всичко - документация, мебели, техника, антики и други.

Кашоните за преместване на документация и архив са най-малките кашони, който предлагаме. Размерът им е съобразен с тежестта на хартията, така че да позволява нормално преместване без да се нарушава цялостта на кашона. Тези кашони отварят възможност за съхранение по стелажи без разопаковане.

Размерът на кашони за преместване на по-дребни лични вещи и аксесоари е по-голям и е предназначен за пренос на сравнително по-леки артикули. Грешка е този кашон да се използва за преместване и съхранение на архив!

Кашоните за преместване на дрехи и завивки, одеяла и др. обемни, но сравнително леки неща, са значително по-големи. Те са изключително полезни при пренасяне на жилище.

Кашоните за преместване (гардероби) на дрехи на закачалки са най-големите и скъпи кашони. Те са много полезни при международно преместване.

Целият асортимент от кашони и опаковъчни материали е на главния сайт на Хамали.БГ

Всяка консултация със специалист по преместване от Хамали.БГ е напълно безплатна!

Хамали.БГ - София

share button

2 мнения по „Опаковки и кашони – какво трябва да знаем?

  1. Правилният подбор на опаковъчни материали и кашони за преместване е наистина важен, но повечето хора немогат да преценят сами какви размери са им нужни. Тук най-правилното е да се потърси фирма за преместване, която да ви консултира професионално. Ако фирмата е легитимна и не е от многобройните имитатори на водещите в бранша за хамалски услуги, бъдете сигурни, че бъдете удовлетворени максимално.

  2. Дебелината на картона на кашоните също има значение. Хамали.БГ поддържа три и пет пластовите кашони от различни размери, като обикновенно трипластовите кашони са за вътрешно преместване, а петпластовите кашони са за международно преместване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *