Интернет от Евроком

Привет от Хамали.БГ.
След като месеци наред бяхме буквално бомбандирани от рекламни послания, ние решихме - защо да не плащаме кабелна и интернет на едно място? Ще спестим и време и пари, пък и претенциите ни за качество на нета не са особенно големи. И така решиме да се пробваме с интернет от Евроком. Звънахме там, където трябва и любезно ни обяниха, че скоро могат да ни включат. Не ми хареса това, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се подпише едногодишен договор, без да знаеш изобщо какво получаваш, но казахме си- хайде, хората трябва да си разбират от работата.
Подписахме всичко, имаме си нет, но качеството е ужасно. Ако на някой не му се вярва да пробва с Евроком! Очаква го бавно отваряне на почти всички страници в нета, било то български или чужди, а ако му се пригледа филм да се презапаси с много нерви и време.
Но както става и в хамалски улуги, и както е казал мъдрецът "Който плаща лошо- плаща два пъти", така мисля да направя и аз. Налага ми се да сменя доставчика.
Прекарах се- гледайте да не го направите и вие.

Поздрави от Хамали.БГ

социални мрежи

16 мнения по „Интернет от Евроком

 1. В Пловдив, Евроком предлагат сравнително добър Интернет. Ако трябва да съм честен, по-добри от тях тук няма. Причината е, че останалите доставчици са много зле. Според Софийските стандарти, обаче, нета им е много глаб.

 2. Мизерни номера от Евроком

  Последните години рядко ми се случва да имам взаимоотношения с фирми, които имат мизерно отношение към потребителите си. И това да се случва на всички нива. Да печелят пари по мизерен начин. Днес Евроком преляха търпението ми! Преди повече от година станахме техни потребители на интернет, сменихме HomeLan, които са пълна трагедия като организация и услуга. Но поне не са директно нагли. Евроком предлагат по-ниски скорости на по-високи цени. ОК, ще си плащаме, важното е да нямаме грижи. Така си мислехме. Като цяло нямахме сериозни оплаквания от качеството. Но при появата на MegaLan в Гео Милев, решихме да изберем по-висока скорост на по-ниска цена. Всички отзиви, които съм чувал за МегаЛан са позитивни и до днес. Сега пиша през МегаЛан интернет.

  От 3 месеца не можем да спрем интернета на Евроком, защото това не става по-телефон. Не може да се направи и през онлайн формуляр или някакъв друг начин. Например с SMS от GSM, който те имат в моя клиентски акаунт при тях. Трябва да се иде до техен център. А това означава отделяне на време. Време, което ще бъде загубено. Независимо, че е изтекъл договора за ползване на безплатен модем, ако спре плащането на услугата тя не се прекратяват и сметките си течат. Така платихме 3-4 месеца без да ползваме услугата. Да, ползваме MegaLan. И това е ОК. Днес беше деня, в който се намери време за посещение на офис на Евроком. Носим си модема, защото си е техен. Носим и картонената кутия, за да не платим 5 лв за нея. Носим и захранването на модема. Обаче, се оказва, че не носим USB и LAN кабелчета.

  И така, ето цените за спиране на взаимоотношенията с Евроком:

  * предизвестие от един месец – 30 лв. (една месечна такса)
  * модем – не знам колко струва, ясно е, че трябва да се върне, не съм малоумен
  * картонената кутийка за модема – 5 лв.
  * USB кабелче – 3 лв.
  * LAN кабелче – 3лв.

  Браво! Печелят от една такса без услуга, от кабели втора употреба по 3 лв. и от стари картонени кутии по 5 лв. След това вероятно ги дават на нови потребители ли? И аз ли платих 6 лв. за два кабела втора употреба?

  Два дни преди това в Стемо ми подариха 3 метра USB кабел за принтера, дето купих. А принтера е от скъпите, сещате ли се.

  Аз вече няма да ползвам услугите на Евроком. Имам още един акаунт към тях и сега ще намеря фирма доставчик да ги замени и там. На този втори адрес има технически проблем, дето един техник уж оправи, ама след това си го имаше пак. Рекънектва се от време на време и съответно прекъсва за 1-2 минути. Досада. Но е по-досадно да чакам телефон 97000 да ми вдигне.

  От болга на Милко Георгиев

 3. Нета на тия от евроком е най скапания от време на време е много добър но скапе ли се и става трагично никаква подръжка и никакво отношение към клиентите си ако някой е на друг доставчик и иска да се мести не ми препоръчвам да не е на евроком

 4. Нета на тия от евроком е най скапания от време на време е много добър но скапе ли се и става трагично никаква подръжка и никакво отношение към клиентите си ако някой е на друг доставчик и иска да се мести не ми препоръчвам да не е на евроком

 5. Не мога да не отбележа, че нета ми вече е добър!

 6. Добре де сега интернета е добър така ли. Каже някой по-скорошни отзиви за ЛАН интернета на Евроком, че ми предлагат доста изгодно да се пусна, тъй като съм абонат и кабелна ТВ. Доколкото видях не дават реално IP, което си е минус но не знам колко сериозен.

 7. Ами вижте сега, относно качеството всичко е относително, аз съм абонат на кабелния им нет в Пловдив от 5 години. Връзката е стабилна и много рядко нета спира за повече от 10 минути. Преди време постепенно вдигаха скоростите, на час по лъжичка дето се вика, от една година вече лично аз нямам никаква нужда от по висока скорост, просто хард диска ми не може по-бързо да записва и жужи здраво. Един филм се сваля за 10 минути максимум. Проблема е че в нета повечето хора които се оплакват са недоволните, услугата наистина варира, има хора които са супер зле в това отношение, но те са малък процент а оставят повечето коментари, доволните просто не им се занимава да пишат и човек остава с впечатлението че няма свестен доставчик в Пловдив. Софиянци може да свалят един филм за 2 минути а не за 10 но всъщност какво значение има това? На мен ми е все тая. Единственото което може да се желае за момента е драстичното увеличаване на ъплоуда, защото съотношението е 1:13 което прави трудно сийдването и изпращането на големи файлове на приятели.

 8. Евроком кабел, София надува сметките за кабелен телефон. Сайтът им е постоянно в „процес на разработване“ и не може да се направи извлечение за изразходваните минути. Телефонът за обслужване на клиенти, № 47 000, също не е от помощ, т.к. е претоварен и не може да се направи връзка с оператор.

 9. Привет.
  Ще съм ви многоблагодарна ако ми дадете скорошн аинфомация за интернет на Евроком. Казусът е такъв – имаме кабелна телевизия Евроком и покрай това разбрахем за пакетите , които компанията предлага. Но интернета много ме опасява !
  Благодаря

 10. Ами открих какво е да си имаш нет от лан връзка и за нищо на света не бих го сменил с нет от телевизии или мобилни оператори!

 11. аз съм доволен до някъде от интернета и кабелната към евроком

 12. най скапания интернет в пазарджик

 13. Не съм доволен от скоростта на нета.Понякога с часове нямам нет, а после като доиде скоростта е ужасна.

 14. получвам 3-4 пъти по-малко от това за което плащам!

 15. интернетът ми е платен но все още ми е много многоо много бавен за да пусна едно клипче чакам минимум 1 час да се заредии..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. МНОГО СА ЗЛЕ!
  Интернетът прекъсва на всеки 3 минути , а скоростта му не позволява да зарежа изображения…. ПОТРЕАВАЩО НИСКО КАЧЕСТВО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *