Хамали.БГ предупреждава!

Привет от Хамали.БГ. Днес искам да засегна темата за едно безхаберие от страна на Община София, ред други институции и даже на една управляваща партия с големи претенции- НДСВ.

Преди около година забелязах, че тополите точно пред централата на НДСВ, намираща се на бул."Васил Левски", непосредствено под паметника на Васил Левски се изгнили и готови да паднат.

Обадих се на общината, те ме препратиха кък "Гражданска Защита", където приеха сигнала ми. Понеже нищо не се промени, месец по- късно звъннах в централата на НДСВ за да предупредя за опасността. От там обещаха да реагират, но и сега година по- късно липсва всякаква инициатива по въпроса.

Безхаберието на институциите не ме изненадва, но съм изненадан от безотговорността на партия НДСВ, които нехаят даже и за собствената си сигурност.

Нима е нужно някое от дърветата да се срине върху главата на Милен Велчев за да се промени нещо!?

Станислав Тодоров
Хамали.БГ

spodelime

2 мнения по „Хамали.БГ предупреждава!

  1. Сещам се и аз съм ги виждал, бОли те!

  2. Чувствм се страхотно! Тополите вече ги няма и на тяхно място има вече млади дръвчета. И понеже съм сигурен, че не е работа на специализираните служби искам да заподозря за това отговорно действие на анализаторите на Милен Велчев. Благодаря от името на софиянци и пожелавам успех на изборите.

    Станислав Тодоров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *