Преместване на пиано

Привет от Хамали.БГ. Преместването на пиано по етажи е сложен процес изискващ опитен екип, обикновено от четирима хамали. В редки случаи при наличие на вити стълбища се изискват повече работници.

Трудното в случая, разбира се, идва от тежестта на пианото, която варира от 300 до 400 килограма.

Нашата фирма Хамали.БГ притежава специализиран екип от изключително опитни и здрави физически работници, които са преминавали буквално стотици пъти през това предизвикателство.

За Ваше успокоение, трябва да се знае, че когато пианото се носи от Хамали.БГ то се вързва със специални колани, които го държат постоянно във въздуха и допир със стъпала изобщо липсва.

Камионът /бусът/, който се използва е с падащ борд, за сигурно полагане в каросерията му. Вече положено пианото се вързва отново за стена на камиона и по този начин се обезопасява напълно при самото транспортиране.

Принципът почти се повтаря и при преместване на роял, но според рояла е възможно броя на работниците да достигне дори до десет.

Цената за работа и транспорт логично не е ниска и варира около 250- 300 лева.

Поздрави от Хамали.БГ

сподели ме

Едно мнение по „Преместване на пиано

  1. Привет колега! Хубави блогове си написал, но не съм съгласен с това че пианото се носи от 4 -ма души, рояла да, дори и с повече хора но пианото се носи само от двама дори и някои по леки рояли около 300 кг пак от двама души се носи.
    И с още нещо не съм съгласен, пишеш че сте шампиони по местене на рояли. Ами може да си вярваш но само ти, но май е най-добре нещата да са така както ти се иска да са. Не е хубаво да се хвалим но не си прав в тези два случая, все пак Успех Ви желаем !

    P.S Един съвет от нас…Преди да пишеш в Блога си провери кои са шампионите в дадени дейности …вкарвай вярната информация а не сляпо да си вярваш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *