Отпуската на Хамали.БГ свърши :(

Жалко! Както всяко нещо и нашата отпуска има начало и край. Хубаво си беше на морето, но всичко свърши и от днес отново трябва да се мобилизира целият ресурс на Хамали.БГ. Разбира се, очаква ни трудна адаптация към работния процес, утежнен още повече от рекордните температури. Камионите и личния състав обаче са налице, и да му мисли конкуренцията.

Всички починахме добре. Лично аз бях на почивка в Свети Влас и Китен и ми се иска да споделя някои впечатления. На първо място тази година всичко ми се видя различно и най- вече ужасната инфраструктура и градоустройството.

Започвам от *задръствнията*- огромни по пътя за морето и в комплекса Слънчев Бряг. *Презастрояването*- абе къде е бил акъла на тези хора? Комплекси на километър или два от морето, хотели далеч от плажната ивица, та даже и на най-шумните места на главни булеварди. Всичко е съсипано безвъзвратно!

*Обслужването --*ужасно. Явно практиката да се наемат ученички за персонал и хора без съответните възможности не е забравена. Дори и в скъп ресторант може да останете разочаровани.

*Кухнята -- *що годе добре, но всички залагат на океанска риба. И тук се сещам за един изпитан номер- търсете местната рибарска кръчма, там, където се събират рибарите и си пийват мастика. Е, няма да е кой знае колко уютно, но ще ядете най-превъзходните попчета.

*Цените *са нормални.

Хайде със здраве и поздрави от Хамали.БГ.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *