Хамали Студенти 2

Не ми се ще толкова бързо да зарежа темата "Хамали Студенти Транспорт". Темата както може би знаете е дълга и досадна, но е хубаво да се знае повече за този номер.

Защо номер? Ами номер защото накрая клиентът почти винаги е изигран по някакъв начин -- повредено или откраднато имущество, надвзети пари или много нерви.

Върхът на черешката са "Хамали Студенти Транспорт" от безплатни обяви по вестници и интернет. Е там вече ще останете поразени още при първия визуален контакт и вероятно ще си зададете въпроса: дали няма да ми се наложи да извикам полиция?

Не се колебайте и не се поддавайте на провокации, направете това, което е нужно.

Сещам за едни обяви в пресата "Английски адвокат купува аристократично жилище в центъра" или "Холандска зъболекарка търси апартамент по наем". За да се публикуват ежедневно тези обяви явно в сила е поговорката "За всеки влак си има пътници". Същото е и при "Хамали Студенти Транспорт" -- все още някой им вярва.

Съжалявам, че блогът става негативен, както ми направи забележка един добър приятел, но тези обазувания "Хамали Студенти Транспорт" увреждат имиджа на бранша и понякога харата остават с впечатление, че е нормално да получат лоша услуга и по- добра в България просто няма.

И сега нещо крайно интересно -- ако напишете "хамали" в google за абсолютно всички резултати от първа страница /без Хамали.БГ/ установих, че зад всеки сайт стоят фалшиви "студенти" или фирми, които освен основен корпоративен сайт притежават и няколко "студентски".

Ето това е положението при нас и оставям изводите за вас.

Очаквайте още!

Поздрави от Хамали.БГ

share button

2 мнения по „Хамали Студенти 2

  1. Едвам ви намерих. Ползвах ви навремето когато бяхте наистина студенти и се предствяхте като фирма ГОЛИАТ. Тогава наистина беше друго, сега минах през всичкия тоя ад за който пишете и добре, че ви намерих. Работихте ми отлично и се надявам да сте запазили качеството. За хубавите думи очаквам и добра цена! Доскоро.

  2. Обадете се като сте готов, обещавам добра цена. А качеството ни е се е подобрило. Ще останете доволен!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *