Лили Иванова

Привет от Хамали.БГ. Лили Иванова- здраве, много, много здраве и нови песни за в бъдеще!

Днес се случи ден без служебни ангажименти и докато си почивах в къщи, сърфирайки в мрежата попаднах на следните клипове: http://vbox7.com/play:4901d5c3 ,като част първа и това ,като част втора.

И понеже мисля Лили Иванова за непрекосновенна и феномен в световната музика се замислих: на какво ли е способен сега, когато поомръзна на всички ни Слави Трифонов? Какво ли би направил за да се върне пак в устата на хората?

Отговорът май е всичко! Почна с цирка за очите, сега може да очакваме нещо по- тежко от рода на Паркинсон или рак, който ще излекува благодарение на силната си воля и контаката с публиката /да го пази бог от болести/.

А Лили Иванова продължава да си пее и да ни радва, и зала 1 на НДК скоро пак ще се пръска по шевовете.

Купихте ли си билет!?

А кой крив и кой прав си казва времето и както рече наскоро Вежди Рашидов и Смирненски по напред "Някой помни ли кой е бил министър- председател по времето на Моцарт"?

Поздрави от Хамали.БГ с ето това.

бутони за споделяне

3 мнения по „Лили Иванова

  1. започна с очилата,сега е с патерици,очаквам да се появи в инвалидна количка… Но нищо няма да го спаси ,след като налага непрекъснато чалгата като музика и Доган като голям политик!Грешка,Делонги….

  2. НЕ БИВА ДА ПОДЛАГАТЕ ЛИЛИ НА ТОЛКОВА / И ТЪПИ / ВЪПРОСИ. ТАЛАНТЪТ В ЛИЦЕТО НА НАШАТА „ПРИМА“ ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ ОЦЕНЯВА ОТ СВЕТА ДАЖЕ…СЪС СИГУРНОСТ, НЕ УВАЖАВАМ В НАШАТА СТРАНА ДРУГ ЧОВЕК ПО – ВЕЧЕ ОТ ЛИЛИ ИВАНОВА.

  3. ЛИЛИ , ПРОСТИ МИ ОТКРОВЕНИЕТО ДА ТИ ГОВОРЯ НА “ ТИ „. УСЕЩАМ ТЕ МНОГО БЛИЗКА ОЩЕ ОТ МОЕТО ДЕТСТВО. ИЗРАСНАХ В ПЪРВИЯ ОСВОБОДЕН ГРАД В БЪСТАРИЯ – СВИЩОВ – С ТВОИТЕ ПЕСНИ И С МОЯТА ЦИГУЛКА. НИКОЙ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ДОСТИГНАЛ ТВОЕТО НИВО / ИНТЕЛЕКТУАЛНО И ПРОФЕСИОНАЛНО /. НЯМАМ ДУМИ ЗА ТЕБ, НО АКО ИМА НЯКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОДКРЕПЯ ТВОЯ НЕВЕРОЯТЕН ТАЛАНТ, БИХ ИСКАЛА ДА Я УЗНАЯ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ ВРЕМЕННИ… ВИНАГИ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ НЕ СИ ОЦЕНЕНА У НАС. ОБИЧАМ ТЕ И ЗАСПИВАМ С ТВОИТЕ ПЕСНИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *