Отказване на цигари

Привет от Хамали.БГ. Съвсем наскоро покрай работните ни задължения се запознахме с интересен човек- Надежда Степанова. Свършихме малко работа и както му се полага се разговорихме.

Надежда Степанова се е захванала с много сериозна и полезна дейност- професионална помощ за отказване на цигари.

За целта нашата позната е направила доста солидна инвестиция във вид на скъпа апаратура и закупуване на ноу-хау пакет.

На шега решихме да пробваме с наш работник и няма да повярвате- още същия ден, още след първата процедура Светльо спря цигарите и така вече две седмици.

За лично мое допълнително учудване дори и празничните дни и черпенето покрай тях не повлияха на решението на нашия човек.

Ако дори малко ми повярвате, пробвайте и кликнете тук.

Поздрави от Хамали.БГ

споделяне във facebook

3 мнения по „Отказване на цигари

  1. Интересен начин за отказване на цигарите. Но в България това може да стане много трудно. Не съм песимист, напротив. Проблемът е, че всички пушат. Като за начало, нека хората най- сетне започнат да не „павкат“ на обществени места и да спазват елементарни норми! Защото иначе, малко трудне ще стане отказването, цитиръм SmokEX-PRO: „Много важно е средата, в която живеем и работим, да ни влияе добре. Ако хората около нас са непушачи много по-лесно се преодолява нуждата от цигара. Когато няма кой да пуши около нас, много по-рядко ще се сетим да запалим.“

  2. Запознат стм с този метод. Дава добри резултати, но тук е много важно екипът да професионален, а доколкото знам в България още няма подгоотвени хора за това.

  3. Дайте координати на тази дама, щом помага

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *