Асоциация на родители на деца с епилепсия – АРДЕ

Привет от Хамали.БГ! Знам, че приятел в нужда се познава, за това дарителството най-вече във вид на преместване и транспорт отдавна не е чуждо за нашата фирма Хамали.БГ.

Приятелите ни от ГлаксоСмитКлайн помогнаха с мебели, ние с работа и транспорт, а тук е мястото да отбележа, че относно дарение на мебели, можем да помагаме както със силни контакти, така и с лобиране в най-чиста форма за благородни каузи. Стига само всичко да е феър плей!

И преди сме работили за Асоциация на родители на деца с епилепсия - АРДЕ, но явно залисани в работата не сме забелязали, че тази организация има съществен принос в облекчаването на бремето, което понасят родителите на деца с такава диагноза.

Отчитаме, че не сме направили кой знае какво, но да ви кажа честно, този който не е изпитвал това по-специално чуство на удовлетворение е пропуснал доста и можем да го посъветваме - винаги има къде и на кого да се помогне, а Асоциация на родители на деца с епилепсия - АРДЕ, пък и други проверени подобни организации са отлично поле за изява в тази област на милосърдието.

Поразпитахме тук там и се уверихме, че Председателят на АРДЕ г-жа Веска Събева е достоен човек и защитава отлично интересите на Асоциацията и най-вече на хората в нужда.

Надяваме се Асоциация на родители на деца с епилепсия - АРДЕ да става все по-популярна и да си върши добре работата, но най-вече с бога напред да има по- малко болни хора.

И тук се сещам как веднага може да помогнете - сайтът на АРДЕ не е добър и трябва да се пооправи така, че да е по лесен и обстоен, съобразен с най-новите изисквания на съвремения уеб дизайн.

Помислете и ако имате възможности в тази област ПОМОГНЕТЕ!

Поздрави от Хамали.БГ

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *