Преместване на пиано

Привет от Хамали.БГ. Темата за преместване на пиано е дискутирана веднъж тук ако не се лъжа, но понеже вчера много ме напуши смях реших да драсна пак няколко реда.

Наш клиент, разочарован от "колеги" се оплака от сполетялото го нещастие при преместване на пиано. Същото било изпуснато на стъпалата, където счупило колелце. Човекът разочарован си потърсил правата, ама му се отговорило през смях - "Абе шефе, тв'а да не ти е бус, че си се хванал за това колело!?".

Изслушах го със съжаление ама и с малко смях от вътре, защото човекът първо потърсил нас, но 250 лева му се сторили доста на фона на 200-тата, които му предложили въпросните "специалисти".

Повече са. Да, но както сигурно знаете - който плаща лошо, плаща два пъти. Така стана и този път.

Историята познава и по-фрапантни случки, но всеки си има глава на раменете да преценява.

Освен щета по пианото, изполването на случайни хора /до скоро повечето "специалисти" по преместване на пиано в нета пишеха "пиЯно" за клетия музикален инструмент/ може да доведе до скандал на стъпалата или да маркира дома Ви за бъдеща кражба.

Всъщност като печалба преместването на пиано е нискодоходна работа. От обичайната цена от 250 лева за фирмата посредник остават около 100, което е съвсем малко на фона на инвестицията в качествени хора, транспорт, реклама и други.

Възстановяването на работниците след преместване на пиано, също е въпрос касаещ добрия работодател.

Мисля си, че под тази цена за преместване на пиано /250 лева/ компромисът е за сметка на качествения персонал и дори да Ви е трудно по-добре не канете в дома си случайни хора инвестирали 300 лева в сайтче да речем или намерени във вестника с обява от 5 лева или флаер на кофата за боклук.

Но всеки си знае!

Поздрави от Хамали.БГ

Админ.

споделяне в социални мрежи

Едно мнение по „Преместване на пиано

  1. Да, много е важно кой ти влиза в дома. Преди години бяхме пословични с нашата гостоприемност, сега всички са се скрили зад двуметрови дувари, врати с италиански ключалки, СОТ и камери. На фона на цялата тази предпазливост да поканиш случайни хора е безумие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *