Още по процеса на преместване

Привет от Хамали.БГ. Изборът на добра и надеждна фирма за преместване в София и страната често е труден. Но добър или лош изборът е ваш и работата трябва да се свърши. Затова ние от Хамали.БГ ви даваме няколко съвета, които ще помогнат за опростяване на процеса.

Доставка на кашони и опаковъчни материали:
Посъветвайте се с фирмата за преместване за доставката на кашони, опаковки и опаковъчни материали. Ние всички знаем, че да се доставят кашони е лесно, но има и други опаковъчни материали, които ще ви помогнат в процеса по преместване. Имате нужда от скоч, хартия, аеролпаст и маркери за етикетиране на кашоните. Добра идея е етикетът на кашоните да се направи малко по-описателен. По този начин вие ще знаете точно къде, в коя стая да разтоварите кашоните на новото място.

Опаковане( ако не сте избрали услугата „Ексклузив” на Хамали.БГ):
Хамали.БГ ви предлага да започнете опаковането по-рано, два три дни преди деня на преместването, като използвате по-малки кашони за по-тежките(книги, папки, CD и др.) и чупливи неща. Бъдете много внимателни с техниката! Идеалният вариант е да се опакова в оригиналните им кутии. Ако не ги пазите, оставете тази работа на фирмата за преместване, като задължително им сложете надпис „чупливо”.

План на новия дом или офис:
Отделете време да организирате пространството в новия си дом.
Направете план на новия си дом, така че когато носачите поставят тежките мебели да не се налага повторно преместване.

Но най-важното, не забравяйте да наеме професионална фирма за преместване!

Евентуален компромис може да превърне преместването ви в бедствие!

Хамали.БГ - София и страната

share button

3 мнения по „Още по процеса на преместване

  1. Още един съвет при преместване: ако имате цветя, които искате да преместите с багажа си – не ги поливайте! Ако сте ги полели има риск да потече вода в камиона(буса) и да намокри кашони или нещо друго. Ако пък температурите са минусови, както е в момента може цветята да измръзнат много бързо.

  2. Ако имате преместване в София е хубаво да се помисли кой ден и час са подходящи, тъй като на някои места в центъра на София има ограничения. Например на Бул.Витоша е разрешено влизането на МПС само от 15 до 16ч. и от 23 до 07ч.

  3. Кашони за международно преместване и кашони за преместване в София са различни и на различни цени! Най-добре се допитайте до професионална фирма са преместване, за да изберете заедно оптималния вариант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *