Продан Христов

Привет от Хамали.БГ. Е този път Мартин Карбовски се изложи. Изложи се много! След бурно рекламиранe на първото издание на "Емигранти" за годината, МНОГО уважаемият досега от мен журналист направи изключително слабо предаване, което ако не беше точно негово щях да бъда сигурен, че става въпрос за платена журналистика.

Размислих обаче и ще обърна лопатата, защото пошло скалъпеното предаване върви в момента и Карбовски хитро пуска нескопосани артистични нотки на съмнение отностно "Божия" лек на Продан Христов.

Исках да не бъда толкова краен, но не мога да се удържа и трябва да го кажа- имам сериозно съмнение, че за прокламацията на тази глупост е платено на Марин Карбовски, защото това просто не е неговия стил и цялото предаване мирише.

Мисля, че и самият Карбовки още не осъзнава, че се е продал на дявола и това може би ще е най- голямото петно в кариерата му.

Нима точно той не знае, че удавник за сламка се хваща!? Никога не съм и помислял, че този човек може да излезе такъв.

Възможна ли такава престъпна безотговорност от един иначе талантлив журналист ако не е напазаруван!?

Понеже баща ми умря преди четири години от рак на дебелото черво и съм извървял целия път по подобни шарлатани нямам никакво съмнение, че Продан Христов е долнопробен необразован мошеник, "открил" лекарство за рак за три месеца, а Мартин Карбовски е платеният му прокламатор!

Ще кажете, че тая откачалка /билкар, медик и биохимик/ не става за търговията тая шашма, но явно Мартинчо е вербуван от частна фирма, която ще пробутва измамата като хранителна добавка вероятно / бившият шеф на Агенция по лекарствата д-р Емил Христов ритна шмекера право в задника преди време/.

Зная, че много хора в беда ще търсят измамника поименно в нета и искам да им кажа- хора в беда не вярвайте на тези глупости и на разни уж излекувани /схемата е същата като тази на Космодиск, наколенките на Ливайн и оня с еГОЛОГИЯ -та/.

Сами помислете- ако имаше нещо лечебно в сиропа на този боклук Продан Христов, нямаше ли лекарствената индустрия, която печели и дава милиарди да се заинтересува!?

Срамота! Какво падение от Мартин Карбовски! Семестриален пример за поръчкова журналистика!

Това издание на "Емигранти" е за прокуратурата и ако тя не се самосезира ще го направя аз, и то още утре сутрин!

p.s. Мартине дано никога не разбереш какво зло причини на хората!

Станислав Тодоров
Хамали.БГ

социални бутони

73 мнения по „Продан Христов

 1. Г-н Тодоров нима не се сещате защо лекарството не е купено от някоя компания все още ! Нима не знаете че във съвременния свят човешкия живот не струва нищо! Замислете се над това и напишете още една статия !

 2. Наистина не се сещам защо някоя фармацевтична компания няма да изкара няколко стотици милиарда ако има как. Сещам се, че покрай неволята зная още поне пет „откриватели“ на лек за рака като този.

  Я си представете, че се даде трибуна на всеки от тях!?

  Що не погостува този на Диана Найденова да го видим тогава, а?

 3. Премерно ако България закупи това лекарство и то се окаже ефикасно каквото си мисля че ще пострадат доста големи корпорации ! А е доказано че лекарството работи при това за всички видове ракови клетки ! Има 1300 човека във гемания и 1000 вьв България ! Не бъди такъв голям песемист за да преценяш правилно кога те мятат и кога не !

 4. „Премерно ако България закупи това лекарство и то се окаже ефикасно каквото си мисля че ще пострадат доста големи корпорации ! “

  ПрЕмерно ако баба беше мъжка дядо щеше да пъшка… по теорията на вероятностите лайното ако се посипе с пудра захар може да стане торта, а някакъв дементирал стар ерген може да забърка 5 вида билки и да прецака бизнеса на корпорации в които работят стотици хора с умения и познания които са прекалено непонятни за кухите ви конспираторски лейки… Ей това лумпенантиглобалистчетата с конспиративните си теории сте чудо на природата; чудя се Господ защо ви е дал глави- само да хващате пърхут и да заемате място в градския транспорт.

 5. склонен съм да повярвам на човека-Продан Христов отколкото на всички мастити доктори и фармацевти.и ако аз го бях измислил това не сумата която каза човека а по 10.и на българи в никакъв случай. на Асклепий пич коментирай това:ВСИЧКИ КАЗВАТ ЧЕ НЕЩО Е НЕВЪЗМОЖНО ДОБРЕ НАМИРА СЕ НЯКОЙ КОЙТО НЕ Е РАЗБРАЛ ТОВА ИЛИ НЕ ВЯРВА И ТО ВЗЕМЕ ЧЕ СТАНЕ.ПРИМЕРИ ХИЛЯДИ НАМЕРИ СИ ГИ САМ.

 6. Г-н Тодоров, защо тука институциите мълчат вдървено, като всичкото е лъжа ? Ей тия хора дето ги давах по телевизията на лъжци ли ви приличаха ? За никога не е тайна, че отдавна медицината се е превърнала в бизнес. Тя не желае да лекува хората, тя ги превръща в потребители и ако може зацял живот най добре.Ето защо е изопачена въобще мисията на здравеопазването, то не ликува то прави бизнес.Това важи и за други неща, не само за здравеопването.

 7. Да тези хора наистина ми приличаха на изпечени лъжци. Институциите мълчат, защото се изискава набор от документация, а тая врачка Продан Христов няма никаква.

 8. Мойто дете се излекува с лекарството на Продан Христов , така че поздравявам г-н Карбовски за Емигранти. Всеки човек има право да живее а в България има 300 000 болни от рак!!!

 9. Разбира се, че всеки има право да вярва и да се надява, особено когато е изправен пред тази ужасна диагноза; но когато това се прави за сметка на ИСТИНСКО лечение работата става дебела.

  Ако всеки път когато чуя че някой е изобретил лекарство против рак, воден двигател или перпетуум мобиле пускам по един лев в тенекия от сирене, сега щях да съм събрал да си купя една кола.

 10. Г-н Тодоров ти май нещо си се объркал. Защо не отидеш до личния си лекар да те прегледа. Предполагам, че ще ти предпише нещо. Или пък още по- добре ела при нас от фондация „ФЕНОМЕНИ“, помогнали сме на хиляди. Ганьо, чети и се вслушай в гласа на хората. Ти сигурно толкова много разбираш и от футбол и от коли. Пий един хап и се успокой не всички мислят като теб, слава богу. Ти чувал ли си, че от евреин, арменец, политик и доктор пари се не вземат, не са свикнали да дават. И спри да пишеш глупости.

 11. Така е Юър Маджестик. Прав си Вълшебнико. Сега кажи какво е общото между евреина, арменеца, политика и доктора от една страна; и поставената тема, от друга, и направо ще ни разбиеш всичките като 85- годишен дядка световната фармацевтична промишленост.

 12. И аз се чудя Карбовски защо се занимава с такива хора като Продан Христов!!!!!!При положение ,че българина вярва на всичко материала който беше излъчен в понеделник може да има опасни последици!!!!!

 13. И аз съм на мнение, че Карбовски не трябваше да излъчва това предаване, последиците ще са върху българина, защото вярва сляпо на всичко, което му се спуска като информация

 14. Ей хора моляви вразумете се!!!!!Аз съм диабетик и всеки ден ми се говори ,че ще е готово лекарството което ще ни махне от тая лоша болест то не бяха билки то не беше чудо просто според мен човек болен ли е от тея болести няма как организма да се пребори с тва (която и да е от двете болести)не позанавам Тодоров обаче ми е кофти да се дават надежди и съм сигурен ,че баща му работи по тоя проблем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  а ти Маг знаеш ли кво ще ти кажа на тебе:
  Изчезнаха ми клепите където са ми пред вратата би ли ми казал къде са????????????????
  И МОЛЯ ХОРА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТЕЯ БИЗНЕСМЕНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОЛЯ ВИ!!

 15. Само ще ви помоля който и да чете този текст трябва да има ДОНОРИ щото тва е спасението!!!!!!!!!!!!!!!И ви моля ХОРА не се заблуждавайте от медийте!!!!!Няма такова лекарство като човешкия мозък!!!!!!!!!!!!Той лекува всичко и спира всичко!!!!!!!!!

  р.с. надявам се на Тодоров баща му да помага на нас!!!!!!!!!!!!

 16. Карбовски се оля наистина, а тоя другия ще се пече на шиша в пъкала.

 17. Не ви ли мина през ума, че лекарството МОЖЕШЕ да се ррегистрира като ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА в БГ …. по-лесно от това няма! И ще ше да е легално и нямаше да има спекулации….

  Но истината е че това е лекарство и НЕ Е шмекерия и Откривателя ДЪРЖИ да се прилага като такова в ИСТИНСКИ клиники…. щото го е прилагал в клиники в германия и австрия през 70те годи и е помогнал на ХИЛЯДИ безнадеждни случаи! Преди да ги унищожат…. т.н. „Истински лекари“

  Както каза той – пациентите не идват при мен в начален стадий ….

  знаете ли колко деца в БГ са Спасени и са живи благодарение на това лекарство? сигурно повече от колкото Българската коледа ….

 18. „знаете ли колко деца в БГ са Спасени и са живи благодарение на това лекарство?“

  Колко ?????

 19. Станиславе, твоят проблем е, че ако такова лекарство наистина има, ти изпадаш в ситуацията на човек, който е можел да помогне на баща си, но не е. Това е много съсипваща мисъл. Единственият изход е да мислиш, че си направил всичко възможно. Сега като знаеш, че е имало начин ти остава единствено да го отречеш.

  Как мислиш, дали е по-вероятно всичкият този шум от 40 години да се вдига от платени провокатори (продали се на дявола като Карбовски) и да се измислят схеми за да не затихне интереса досега, или просто това нещо действа. Ако действа всичкият интерес е обясним. Ако не действа – трябва много сложна конспирация във времето и в различните държави, която въпреки, че не действа лекарството и хората умират от него е успяла да задържи интереса към него.

  Това че ти не си си отворил очите да помогнеш на близките си, не означава, че трябва да пишеш клевети срещу тези които са готови да го направят.

 20. „Боже, колко мъка има по тоя свят Боже!“ Красимире, прочети отново моля „По жицата“ на класика Йовков. Вярвам, че знаеш кога за един писател се казва, че е класик?

  Станиславчооо … май твърди, че някъде в Австрия и Германия през 70те се появила бялата лястовица, дето сега пък кръжи около нас. Но той не разбира какво му говоря. Да пита някой.

  Santa simplicita!

 21. Твърдо съм зад автора на блога! Нямаш право толкова едностранчиво да даваш надежди на болни и да спекулираш с това… А едно предаване и реклама на неиндифициран препарат е именно спекулация!
  Карбовски в случая стана съучастник на човек със съмнителен морал и качества…

  А на всички които казват, че големите компании нямат полза от това да излекуват болните от рак само ще им кажа – как тогава са се появили лекарствата за чума, бяс, шарка, сифилис и още куп други заразни и незаразни болести…

  И наистина съм твърдо зад идеята Карбовски да си поеме отговорността за предаването наравно с мошеника !

 22. Явно и аз ще се изкажа тук, АЗ ПРОБВАХ ТОВА ЛЕКАРСТВО и леля ми бог да я прости си отиде преждевременно, АЗ И близките ми сме едни от хилядите ужилени хора от Проданов и неговия ФАЛШИВ ЛЕК както и част от хората подали съответно жалба в софииска градска прокуратура , НЯМА ИЗЛЕКУВАН ОТ РАК ОТ ТОВА ЛЕКАРСТВО НИКЪДЕ ПО СВЕТА И СЪМ ГОТОВА ДА НЕ СЪМ АНОНИМНА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ В ПОДКРЕПА НА РАЗКРИВАНЕ НА ИСТИНАТА. Майната им на парите , но този подъл човек си играе с последните надежди на хората и с човешките животи. Призовавам всеки който има доказателство че е излекуван от този лек да го побликува тук и предостави на прокуратурата и следствието , хайде да видим дали ще сте толкова смели да фалшифицирате съответните си изследвания , колкото сте смели анонимно да напишете текст в подкрепа на псевдо лека който може и да убие .

 23. Красимир Димов, а представяш ли си ракът да се лекуваше с кръв от бебета? Можеш ли да ми докажеш, че не е така?!?! Ами ако умираше щеше ли да пробваш, просто за всеки случай? Или щеше да се коркаш защо не си избил няколко бебета за теста!

  Разбира се, че може да е реално лекарство. Само дето за 50 години едно клинично изследване не са успели да публикуват! Само спекулации, хиляди хора, в много клиники ала-бала, а не могат едни документи да подадат и да го регистрират.

  Ама вие сте големи балами, вярвате в теория на глобалната конспирация, а сте слепи когато конспирацията от страна на продавачите на Антималигноците се извършва пред очите ви! Играят ви театър, че видиш ли те се борили ама лошите чичковци – тц!, а вие не само се връзвате (ваш проблем) А С ТЪПИТЕ СИ НАИВНИ ИДЕИ ВКАРВАТЕ В КАПАНА ИЗПЛАШЕНИ БОЛНИ ХОРА!

 24. Нищо случаино няма на този свят . Баба Ванга макар и сляпа виждаше и в миналото и в настоящето. Продан Христов е открил ляк срещу тази ужасна болест но ние българите вместо да се радваме, че Българин е направил това откритие и да го подкрепим не ние ще го ОПЛЮВАМЕ – срамота.Продан Христов НИЩО НЕ ИСКА ЗА СЕБЕСИ НАПРОТИВ ИСКА ДА НАПРАВИ ОЩЕ ЕДНО ДОБРО ДЕЛО С ПАРИТЕ КОИТО ИСКА ЗА ЛЕКАРСТВОТО ЩЕ ОСИГУРИ ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НА сираците, старите и болни хора. Както казах в началото – Нищо случаино няма на този свят .ПРОДАН – иска да продаде своя труд на умиращите ХРИСТОВ – Христос е възкръснал.Макар на 85 г. Бог не го е прибрал не е изпълнил МИСИЯТА СИ. Карбовски ти си Велик,П.Христов ГОРДЕЯ СЕ С ВАС

 25. С какво се гордееш бе овца? Какво си видяла черно на бяло и какво знаеш, че да се гордееш?
  Тук става въпрос за кампания! И поради явната глупота на пишещите в подкрепа на измамника е видно, че става въпрос за един човек представящ се по различни никове или свръх евтина кампания, която е лика прилика с изкукалия старец!

  Понаучих междувременно, че откакто изфабрикувал сиропа през седемдесетте Продан Христов не ще и да чуе за работа, а само осъвършенства развилата се по случайност дистрибуторска мрежа от безскрупулни простаци.

  И сега гледам, че ресурса на тая мрежа е впрегната в нета. Ще има жътва, чувам ги, че точат зъби!

 26. Соня, след внимателно прочитане на изказването Ви и осмисляне на гледната Ви точка, оставам с впечатление че не сте имала достъп до мъжки полов член в продължение на повече от 3 години. Това е фаталният срок за жените, след който полудяват и почват да бръщолевят за Христос, земните му превъплъщение и лекуването на рак с отвара от око на жаба и крило на прилеп.
  При нас мъжете става по- бавно, изкукваме без секс чак към 85- тата си година и почваме да измисляме лекарства против рак за по 1 милиард евро.

 27. Според мен лекарството го има както има и лекарства за окончателно излекуване от високо кръвно налягане, но на големите фармацевтични компании им е по-изгодно да продават скъпи животоподдържащи лекарства вместо такива, които водят до пълно излекуване. Разбира се, че няма смисъл да излекуваш пациент с рак за 10 дни при условие, че може да го третираш със скъпи химикали в продължение на години.
  Илияна, съжалявам за леля ти, но най-вероятно тя си е отишла от токсично отравяне, предизвикано от раграждането на туморите и тя не е успяла да се пребори с него поради отслабената й от химиотерапиите имунна система.
  Александър, ако се чудиш защо са се появили лекарства за другите бичове на човечеството като чума, шакра и т.н. – ето тайната – това са все заразни болести, които оставени да се разпространяват безконтролно са щели да унищожат човечеството, а с него и възможностите за печалба на същите тези компании. Не знам дали всички знаят но Продан Христов има книга „TUK TOZI „DOKTOR“ SE OPITVA DA PRAVI REKLAMA „1995г.Там много подробно се обяснява всичко .Препоръчвам на неудачниците с избледнели уможе да я прочетат.
  П.С. Народа е храбър,но хората са страхливи.

 28. „Разбира се, че няма смисъл да излекуваш пациент с рак за 10 дни при условие, че може да го третираш със скъпи химикали в продължение на години“

  Ха, ха, ха! Пак безочие! Мислех да не се намесвам повече, „ама сЪрце не трае“.

  Вижте цитата по- горе- това може ли да е „доктор“, как мислите?

  То между другото и Баш Шарлатанинът Продан Христов го пишат и доктор и професор, сигурно с тоя „доктор“ са завършили един и същ „университет“!

 29. Под достойството ми е да споря с невежи, които дори не са наясно с академичните титли и не е нужно да си лекар, за да си доктор. Може да си завършил докторантура по много специалности-икономика ,философия и т.н.
  Доктор съм да. За да лекувам осъдени души като теб Станиславчо,на които им липсва и най малка наченка на човечност и чийто лица излъчват единствено само душевна простота.Погледни се в огледалото за да се увериш.

  А Продан Христов си е 100% професионалист.

 30. от Книгата ще разберете че не е шарлатанин“ pak reklama na „knigata““

 31. книгата е“Тuk pak toq se opitva da reklamira „knigata“-1995″

 32. Травестит нещастен.Осъзнай простотията си за да ти олекне.

 33. Айдеее, тоя го почна и да обижда на травестит… ти си толкова доктор или лекар колкото на баба ти подлогата е летяща чиния… Първо дрънкащ пълни глупости, после почващ да обижда… Един голям прът трябва за вас, и шаралатаните и малоумниците дето им вярват, всички сте за бой. Съберете се с „д-р“ Милко Тошков и направете лекарство против собствената си уродливост.

 34. Пропуснато е да се каже че „лечението“ продължава от 4 до 6 месеца.
  Пият се по 2 шишенца на ден. Една опаковка от 10 шишенца струва около 200 евро. Сами направете сметка Продан, какви пари прибира от един „лекуван“.
  Схемата е много хитро измислена. Ти сам си „доставяш“ препарата от Австрия. Така после, когато усетиш, че са те измамили, и отидеш в полицията да си подадеш жалба, ти отговарят, че престъпника си всъщност ти, защото си внесъл незаконен препарат. Отделно, че Продан бил чужд гражданин и няма как да заведат жалба срещу него.
  Това го научих от потърпевши от тази схема. Ако се разрази по сериозен скандал, Почева и компания се покриват за известно време.
  Като бурята утихне се започва отново с рекламата.
  Смятате ли, че хора от тази схема имат интерес да се узаконява този препарат? Ако е така защо 20 години не се прави нищо, което може да докаже или не и то законово лекува ли това лекарство? Измислят се всевъзможни истории за конспирации. Не го дават за изследване за да не го откраднат, а го продават наляво и надясно из България. Мислите ли, че ако някой е искал да го открадне, нямаше да го направи? Или Продан всъщност не продава оригиналното лекарство, а нещо друго, като „оригинала“ пази в някой сейф в Швейцария например.
  Просто всички тези истории изглеждат толкова съшити с бели конци, че всеки малко разсъждаващ човек, няма как да им повярва.

  Тестът е пействан от Фейсбук с автор Ненко Лазаров.

 35. Напълно подкрепям автора на блога. Недопустимо е провеждането на лечение с лекарствен продукт, който не е доказан, че е такъв, не е преминал необходимите клинични проучвания и не е доказана неговата ефикасност и безопасност. Последствията от такова самолечение могат да са трагични.

 36. Коментарите са станали наистина много, изчетох ги до половината и се отказах. Искам да дам мнението си по темата за Продан Христов.

  Учудвам се, че още има хора, които в 21-ви век вярват на шамани, лечители, магьосници, гадателки, бабички и всякакъв такъв тип измамници. Колко е лесно да бъдат заблудени хората, особено при традиционните медии, където информацията е еднопосочна и не може някой в движение да ви отвори очите, примерно с коментар по темата.

  Аз затова нямам телевизор и се информирам изцяло от Интернет. Просто не искам да бъда нагло манипулиран по тези и ред други въпроси. И малко по темата…

  Имахме познат с рак на белите дробове. Имаш избор – да даде парите си за лъчетерапия или на познат семеен „приятел“, който се води такъв род лечител. Избра втория вариант и след 3 месеца си отиде.

  Такива хора са полезни само с това, че дават надежда… но искат пари насреща, което е повече от жестоко и нечовешко. Трябва да има закон против такива, които лекуват с комерсиална цел.

 37. Станиславе, да знаеш, че не само се изложи, ами направо изпадна г-н Карбовски от журналистическото съсловие. Днес пак писал щуротии във вестник Стандарт… Дебела е била пачката на бай Продан…

 38. Абе мили хора вместо да сладкодумничите на чашка кафе или нещо по-твърдо вземете и прочетете „……………………….“ от д-р ……………….!Има я и в елетронен вариант в интернет!Минали сме от много години по пътя на който сега сте стъпили или само ще го гледате отстрани докато …..

 39. Г-да модератори на сайта защо премахнахте името на книгата и автора и след като тази книга е променила мирогледа на много хора?!Може би Ви е страх за някакви последствия а моето обяснение че просто си има жестока цензура по някои сайтове като Вашия!Но слава Богу интернет е безбрежен океан от сайтове и истинските и смелите от тях никак не са малко!Желая Ви мир и любов и мнооооооооооого здраве!

 40. Веселин Пушкаров – постнал си грешно име и грешна книга очевидно.

  Соня, просташкото отношение към тебе е точният мерител на писаното в този блог.

  Илиана, като си пробвала да беше научила поне името на човека. Не е Проданов а Продан. Проданов умря на вр. Еверест. Колкото му знаеш името толкова си и пробвала. Иначе наистина големите букви се виждат по отдалече. Но крясъците ти не правят по-верни думите ти.

  Васил Тошков, когато видите в медиите информация за „семейния приятел, който бил такъв род лечител“ може да се изкажете за неговите качества. Или този семеен приятел е точно Продан Христов?

  Патето, права се че трябва да е легално всичко – затова се борят хората.

  Научете как човек може да се лекува без медикаменти. Справка Royal Raymond Rife.

 41. Здравейте на всички вярващи и не вярващи в лвкарството на Продан Христов.В момента пиша от един хотел във Виена,тук съм за да взема лекарството за рака(не си правя труда да запомня името му).Бързам да спомена че три дни се опитвах да се добера до г-н Христов.Оказа се доста трудно дори и за мен.Днес най-накрая се срещнах с него(в дома му)Ще споделя моето мнение за човека, причината да се срешна с този човек е болеста на близък човек.Пътувахме до Виена с кола,а сами виждате какво е времето тези дни,не съм гледал интервюто с Карбовски нито съм чел някакви статий за него,просто колегата ми каза тръгвам за лекарството идвай с мен.Цял следобед на дълго и широко си поговорихме с г-н Христов през цялото време казваше спрял съм да го произвеждам,не искам да се занимавам с нищо докато не получа признание.В думите му имаше много болка и тъга,защото според него не му дават възможност да покаже какво е сътворил.Попитах го защо просто не го регистрира като хранителна добавка и да се приключи по въпроса.Отговора му беше аз никога няма да направя подобно нещо с труда си.През времето в което разговаряхме(около 2 часа телефона звънна 3 пъти аз чувах само гласа на сестра му която казваше на чист български език -„няма го в къщи не се е прибрал,незнам кога ще се прибере,лекарството не се произвежда.Попитах го защо просто не го произвежда и да намери форма под която да го продава,отговора му беше няма да произведа и една доза докато чиновниците от здравнотоминистерство не нарекът откритието ми „лекарство“.Истината е че не получих лекарството от него,но се уговорихме утре отново да се видим и да помисли по въпроса „да си тръгна за България с лекарството“.Искам да споделя,че апартамента в който живее се намира в една стара постройка която не блести с особен лукс.Живее на последният етаж,апартамента е голям но в него нищоне подсказва ,че живее богат човек.Напротив той е изключително скромен човек на въпросите ми отговаря нямам нужда от нищо,искам само спокойствие.След като взема лекарството и проведа нужното лечение ще споделя за резултата.

 42. „Активната субстанция (лечебната същност) вече я създавам по синтетичен начин. Не е нужно да използвам билките“ – цитат от фонограмата на Продан Христов за механизма на действие на лекарствения препарат………? „д-р Продан Христов“ „лекува“ уж с билки, ама вече се е осъвършенствал. Забърква някаква химия..!?! Голям майстор… Мислех си, че поне с билки работи. Това вече е върхът…!

 43. Гриша Живков баща ми е с рак на простатата.Много те моля да ми изпратиш на имейла адреса с улицата на Продан Xристов във Виена. Няма да пиша адреса никаде в интернет.Ще съм ти много благодарен.Предварително мерси за разбирането.

 44. Гриша Живков баща ми е с рак на простатата.Много те моля да ми изпратиш на имейла адреса с улицата на Продан Xристов във Виена. Няма да пиша адреса никаде в интернет.Ще съм ти много благодарен.Предварително мерси за разбирането.Имейла ми е ro………@abv.bg ,а телефона 089………….

  Тук умишлено е изтрит контакта на Росен Соколов по негова молба- много хора го притеснявали за контакт с измамника /Ей хора призовавам ви да се вразумите!!!!/. Не е намерил „доктора“ така или иначе. Аз също нямам контакт на шмекера и Росен, иначе можеше и самолета до Виена да хвана, толкова искам да му извия вратлето на дъртия дявол. /Станислав Тодоров/.

 45. Станиславе,слабо си запознат с „Егологията“ говориш глупости като изгонян от църквата лъжлив поп! Ако искаш да разбереш „Егологията“,иска се да имаш пипе в главата или ум и разум,човек без ум и разум той,“Егологията“ не може да разбере! Ето виж и се увери сам стига да ти сработва мозъка!!! egologia.bg приятно четене на всички и всичко добро на всички!

 46. Нещата както очаквах загрубяват. Виновен за това е най- безотговорната издънка на г-н Кеворкан Мартин Карбовски и понеже зная колко е себичен този балтон и чете всичко за жалката си вече персона искам да му кажа пак- голям грях си навлече човече, голям. Дано господ да е справедлив с теб! Сигурен съм, че за такива като теб и бай Продан Христов оня горе си има специална концепция.

  Моля четящите тези редове да не търсят контакти за Продан Христов при нас. Ние нямаме такива, никога не сме ги имали и никога не бихме ги предоставили дори да ги имаме и на най- големите си врагове.

  А ако някой ми изпрати телефона на Мартин Карбовски с радост ще го публикувам за да започне о време орбитата на ръцете му около шиша.

  Разбирам, че измамника Продан Христов от години плаши хората с една реплика „Тези доктори ще го убият вашия човек“. Всички, които са говорили с него казват това и всички, които са го послушали са съжалявали, че в трудния момент не са запазали расъдъка си.

  Искам тая мишка да ми дойде в България, обещавам да го изтискам като лимон /ех защо не беше по-млад за да носи на повече бой/.

 47. Всеки има право сам да прецени и избере с какво ще се лекува. Не е необходимо да се прави обидна квалификация на хора, които са помогнали на страдащи от рак. Когато традиционната медицина не е в състояние, тогава идва ред на алтернативните методи.
  Така че, г-н Станислав Тодоров/Хамали.БГ/, моля не ругайте. Само ако сте на мястото на тежко болен, ще разберете, че той има право да опита.

 48. Моля, моля ще ругая и не само това само да ми дойде гадината в България.

  Всеки може да опитва всичко, ама има много неща дето не ги знаете. Едно от тях е, че всеки, който опре до услугите Продан Христов е предупреждаван от „специалиста“, че традиционната медицина ще го умори.

  Знаете ли до какви драми и трагедии в семейството на болния води това? Знаете ли, че всъщност НЯМА НИТО ЕДИН ИЗЛЕКУВАН!

  Това ако не го знаете, значи нищо не знаете за този! Това знаете ли го?

 49. То бива, бива, ама бивол курбан не бива…
  Мнооого слаба здравна култура имаме българите…
  А и най-много мразим да мислим.
  Елементарно е: за всяко действие има причина и цел… Аз обаче не открих каква е целта на антипропагандата…
  Имам един единствен въпрос: Когато не е имало съвременната медицина, как човечеството е оцелявало и то без химическата фармация?
  Официалната медицина е от не повече от 2 века… а на колко века е човечеството… и при това се е развивало и се е увеличавало…
  Ако някой ми отговори достатъчно обосновано и достоверно, ще съм изключително удовлетворена.
  Колко пари дава през живота си един астматик, ако е започнал лечение от 4-5 годишна възраст (което е страшен факт сега)?
  Колко пари, аналогично, дава един диабетик?
  Капка по капка… парите се вливат в гушките на големите компании, произвеждащи „лекарствата“ за „лечение“ на тези болести…
  Разбира се, че много повече от 12 000 лв, от 20 000 лв… и т.н.
  За какво говорим тогава?
  А НЯКОЙ ДА Е ИЗЛЕКУВАН ОТ АСТМА ИЛИ ДИАБЕТ???
  С тези лекарства, които се изписват с рецепта?
  ха ха хах…
  Жалко е да се отхвърлят и то с ярост и клевети възможни начини да се помогне на хората…
  Защото никой не е АБСОЛЮТНО убеден, че алтернативната медицина (всъщност традиционната вековна медицина) не лекува и е шарлатанство…
  Просто липсват много, много познания за това… а ние обикновено се изказваме под влияние на емоции или страсти… страстта към имане, пари, власт, богатства, слава…
  Бог да ни е на помощ… ха хах

  Апропо, английската кралица с какво се лекува, м?

 50. Какво общо има поста ви с темата и какво общо има Продан Христов с алтернативната медицина (всъщност традиционната вековна медицина)?

 51. Освен това „лечителя“ Продан Христов твърди, че вече се е усъвършенствал и вече произвежда „лекарство против рак“ по синтетичен път? Кое тук говори за алтернативна традиционна вековна медицина, че не се сещам нещо мила Елена.

 52. какво толкова мрънкате ,защо ние българите сме такива черногледи винаги ,защо г-н.Христов да не е създал тъй дългочаканото лекарство срещу рака ,защо не го подкрепим -защото сме негодни и завистливи и ако можем да оплюем някой го плюем с кеф вместо да го подкрепим.

 53. Хей българино,подкрепете г-на ХРИСТОВ за лекарството срещу рак,защото в БУРГАС нямаме никакви доктори,те са срамота за Бургаския народ,те немогат да излекуват дори животно!!!!Г-не ХРИСТОВ много се надявам че вашето лекарство ще помогне на много хора с поздрави СЛАВИ

 54. Бургаските доктори са срамота за Българския народ,надявам се че д-р Христов ще помогне на народа а ще изпрати докторите……………..можиби се сещате каде……………..

 55. ако не се сещате каде ще ви кажа,кадето и да е,само не до болницата

 56. Ангел,

  Дано повече хора обърнат внимание на Егологията, защото резултатите дават обективната преценка. А резултати от Егологията има много ( над 350 ) на новия сайт, който си написал.

 57. Боже Господи!Случайно попаднах на тази дискусия и съм възмутена.Г-н Тодоров заради такива хора като вас ние българите сме на този хал.Каква е тази злоба и това недоверие.Разбира се,че трябва да се изпробва всичко,за да се спаси човешкия живот.Всеки сам поема риска дали да пробва или не.При положение,че вие сте здрав защо въобще се намесвате и изказвате мнение там,където не ви е работата.Да не би лично да сте засегнат.Разбрахме,че не харесвате Карбовски,но това никой не го интересува.Както и никой не се интересува от рейтинга на предаването му,освен може би той.Хората ги интересува КОГА ще могат да си закупят лекарството.Те са видели хора,които са излекувани от него.Вие не сте в дома на всички тези хора,за да видите,че те наистина са оздравяли,но е факт!Какъв е смисълът хиляди хора да лъжат,че са били излекувани?Хората в това отношение са искрени.И явно не сте особено запознат,но Пр.Христов обясни,че именно традиционната медицина помага лекарството да действа по възможно най-добрия начин,тъй като при наличието на голям тумор,той бива стопен от медикамента,но разпадайки се се разгражда в организма и всичко токсично се разгражда вътре,а при една предварителна операция и отстраняване на по-голямата част от този тумор,под въздействието на лекарството остава единствено трайното стопяване на по-малкото парче(завинаги)без да остават следи в организма.Запознайте се повече с въпроса преди да се изказвате неподготвен!Аз познавам болни хора,които са пробвали ВСИЧКО-от врачки до всякакви видове лекарства и дори чистене на някакви чакри и какво ли не.Те търсят надежда във всяка новина,всяка идея,всеки съвет.При наличието на такъв човек в момента като Пр.Христов,чийто пациенти в предаването разказаха с какви тумори са били и как още преди години са били излекувани от него(преди 14 г.беше излекувано момичето,което гледах),за болните хора в момента това е не надежда и съмнение,а направо изход от ада,в който живеят.Разбира се,че ще пробват.всеки би пробвал при наличието на такива факти за ползата от лекарството.Болните не ги интересува дали е хранителна добавка,лекарство или каквото и да е.Те искат да е достъпно за тях,за да пробват,защото всеки изминал ден за тях е ценен.Утре болният може вече да го няма.А що се отнася до предаването-чрез него разбирам на какъв хал сме българите,специално в този случай,защото ме вълнува дали ще се преборим заради болните хора,но явно и тук българите не можем да постигнем нищо.Така,че ако искате да се изказвате с такава агресия и злоба така “компетентно“и безчувствено моля ви намерете си някой сайт за дискутиране на телевизионни предавания и там спокойно можете да изразите негативното си мнение колкото си искате.Тук,както виждате хората дори търсят координатите на г-н Христов.Представете си колко се нуждаят от него щом в този сайт ги търсят.Като не му вярвате и не ви касае,не сме длъжни да ви четем агресивните и злобни мисли!

 58. Познавам много хора които бяха болни от рак и се лекуваха без това лекарство – умряха, познавам хора който бяха болни от рак – пиха лекарството „Антималигноцит:“ и продължават да живеят НОРНАЛЕН вече жовот. Честито на лекарите – некадърници те победиха, лекарството ще отоде в гроба това е почти сигурно.

 59. Типичната за българина злоба пролича и тук! Искам да споделя, че от 20 години живея във Виена, а за първи път чух за Продан Христов преди 13 години от една моя колежка. Тя по време на наш разговор ми каза, че се радва да има за колежка сънародничка на човека който я е спасил.Естествено аз исках да разбера за кой и за какво става въпрос.И тогава тя разказа как имала тумор злокачествен на единия бъбрек и как лекарите тук не са и давали голям шанс тъй като е имала и разсейки. След като взема лекарството на Продан Христов след 6 месеца и първия резултат, разсейките изчезват а, след още няколко месеца и самия тумор.

  Знам, че го пие отвреме на време и профилактично.Жената и днес е жива и здрава.Лекарите тук говорят за чудо. Моето лично мнение е, че е наистина хубаво, че я има съвременната медицина. Обаче не им ли стига на тези фармацефтични компаний милиардите които печелят от нас болните? Мнението ми е, че точно това им е целта. Колкото повече болни, толкова повече милиарди за тях. Защото кой ще им купува химията след това ако не болните!?

  От тук и проблемите за регистрацията на това лекарство.Предаването на Мартин Карбовски беше много силно и ясно за което го поздравявам.

  Поздрави от Виена

 60. Когато си диспансерен и когато ти назначът лечение ти дават да прочетеш и подпишеш Декларация, в която пише че си запознат и съгласен с вида на това лечение, ако ли не заявяваш че се отказваш от такова.
  Смятам че независимо от всичко чуто, прочетено или видяно по повод тази така нашумяла тема, всеки пълнолетен и разумен човек е свободен сам да избере начинът по който ще бъде или няма да бъде лекуван.Правото на всеки жив човек?!!
  Разбрах от приятели, че е тръгнала подписка за разрешаване произвеждането на лекарството, моля ако знаете в кои градове или каде се прави кажете ми.Също ако някой от вас знае как се прави такава, моля кажете ми.Аз също ще направя.Благодаря.

 61. Ами да Ви кажа, че ще Ви е много по лесно да направите и Вие такова „лекарство“ за рак отколкото подписка!

 62. Станислав Тодоров ако наистина, не дай боже заболее от РАК, тогава ще видите каква трансформация на собствения си БОЛНИЯ и ЗЛОБЕН мозък би осъществил. Тогава друга песен ще пее. И би проклинал до дъното на душата си СОБСТВЕНОТО му хулене по Продан Христов. Ако пък аз те хвана Стефане ще те нашамаря от кеф, моля за извинение, но не се стърпях да отправя малко камани по чутурата ти.

 63. Здравеите на всички изчетох всички статии и мн ви моля даите ми някакви кординати на д-р Продан Христов?

 64. По случая се сещам за думите на Моканина: „боже, колко мъка има по тоя свят, боже!“.
  Но докато благородната му лъжа, че е видял бялата лястовичка дава сили на хората да преживеят тежкия момент от живота си, тук става дума за търговия.
  Иначе всички много добре знаем, че в листовката на абсолютно всеки препарат в аптеките има написан точния му състав. Никакви тайни и чудодейни пенкилери.

 65. Вие от къде сте сигурни , че този доктор не е открил лекарство за рак?! И знам , че от компаниите не са заинтересувани,защото те ще загубят от хората, които дават пари за химиотерапии.. Хора засрамете се ! Обиждате хората ей така.. Нека създадем нещо и ние, българите! Той със сигурност ще вземе лекарството си в гроба, заради такива като вас, които не вярват, че ще успее! Аз знам, че баба ми е трябвало да се лекува с тези инжекции и е имало надежда, но никой не се е заинтересувал за хората.. И ето защото някои известни компании не искат да приемат лекарството ше гинем от рак!!

 66. и ще ми отговорите ли на още един въпрос?! знаете ли кога се е зародил рака като болест.. то едва ли е преди 100 или 150 години .. а как са се лекували тогава хората.. то ако не е било с билки, то не знам с какво е .. вие отговорете!

 67. Всеки има право да си мисли каквото иска, темата е дали всеки има право на живот.Въпросната корумпирана и антибългарска комисия ,която е отхвърлила лекарството,на Пр.Христов,как така е решила да забрани лекарството без да е доказала че вреди.Мнението ми е ,че щом не вреди независимо какъв е състава му трябваше да го разреши .Избора дали да си го купувам си е мой ,така както ,са ми дали избор да си купувам отровата им (цигари)по 5лв.-защо не забранят производството,разпространението и продажбата на цигари,като им е мил толкова живота на българите.Гадовете мръсни не осъзнават,че това може да им потрябва и на тях някой ден,най -малкото ,че България има огромна нужда от Ноу-хау-нещо което да произвеждаме единственно ние в целия свят,умните хора пълнят хазните си с чужди пари,не само да ограбват народа си! Прав беше Божидар Димитров-Шибан народ сме ей………

 68. Тоа сме българите – завистливци, мързеливци, ПРЕДАТЕЛИ, лакеи. Не, че няма и свястни хора, но 99. 9 % сме такива. Едно е за една нация да се каже – „и там има боклуци“ , съвсем друго е да се каже – „остави ги тия, те са пълни боклуци“. Въпреки, че няма такава нация, само от боклуци. Та … на този станислав (съставитялят на този блог), ти си от типичните представители на България, едно много, много рядко лайно. Кого хулиш бе „човеченце“ супер дребничко? Ти постара ли се да разбереш – колко години, къде и какво е учил този Човек Продан Христов ? Знаеш ли , че завистта е една от причините за разболяването от рак … Всичко ново на Земята , откакто се е появил човека, се е родило благодарение на хора като Продан Христов, и въпреки такива като теб. Плюеш Карбовски за предаването му, а имаш ли представа колко хора го благославят за същото предаване … Трудно е на такива като теб да им се обяснява, защо и кои му пречат да регистрира лекарството, защото ти си толкова малко човече, както казах по-горе, че можеш да живееш в кибритена кутийка. Или утре ще ме опровергаеш с нотариалния си акт, че живееш в 300 кв.м. жилище … ??? И в 3000 кв.м. да живееш, душичката ти би се ширила и в половин кибритче.
  Смешник си ти, а най-вероятно и наранен комплексар …
  Дано не се разболееш, че ще видиш как ще подобриш световния рекорд по бързо бягане към Продан Христов за лекарството …

 69. Г-н Тодоров,баща ми е болен от рак и всеки ден бавно гасне.Бих искал да Ви попитам кой Ви разреши да го лишавате от надеждата?Не сте ли Вие по-голям убиец и от рака?Ами ако това е ВАШИЯТ БАЩА?….

 70. много странно един човек след като иска да помогне го прави,не е задължително да чака там одобрение или тем подобни глупости,господ умря заради нас а пък един доктор се изкара по голям.той няма чувство по добре да се молим от сърце на господ за лека ни отколкото на неверници.господ да ни пази.амин

 71. Че дъртият пръч е първокласен измамник е безспорно, то и затова го ритат дето и да отиде с вълшебствата си, ама се чудя дали и Карбовски е в заверата?
  Изглежда не е, щото не отвори и думичка повече за срамотията си в този случай!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *