Преместване в нов дом

Привет от Хамали.БГ. Известно е, че всяко преместване в ново жилище е стрес. Точно за да намалите стреса е необходимо подборът на фирма за преместване да е направен изключително внимателно и човек да не се доверява на срещната случайно рекламка на кофата за боклук или платена обява в гугъл.

Вече действително е по- трудно на клиентът да се ориентира в безбройните обяви за хамалски услуги. В тях всеки се представя като дългогодишен изпълнител на премествания и с традиции в бранша. но в действителност добрите фирми не изпълват пръстите на едната ръка.

Зад красив и умно написан сайт не винаги стои добра фирма за преместване. Пълно е с капани в мрежата. Логично е тук както и навсякъде добрият избор да е ориентиран към първите места в гугъл, като задължително се игнорират платени реклами, достигнали водещо място в класацията на търсачката на случаен избор.

Последствията от прибързано решение при изборът на фирма за преместване са много, но основните са: маркиране на жилището или офиса за бъдеща кражба, липса или увреждане на вещи, препазаряване- цената се вдига пъти, кавги и неприятени емоции, дълга и тягосна работа "на час".

Както се казва "Всеки си има глава на раменете" и всеки сам си решава, ние от Хамали.БГ просто се опитваме малко да ориетираме ползвателя на хамалски услуги в сложния лабиринт от предлагане на същите.

Опитайте с нас, ние няма да ви разочароваме!

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *