Опаковане на вещи при преместване

Привет от Хамали.БГ. Една от най- досадните работи за всеки местещ се човек е работата по опаковане и комплектоване на лични вещи.

Обикновено когато се наема фирма за преместване домакинът предпочита сам да си опакова нещата и носачите се занимават само със същинското пренасяне на нещата.

Някои клиенти обаче с по- големи възможности предпочитат да се занимават единствено само със заплащането на услугата. Хамали.БГ е възможно най- опитната българска фирма за тази дейност и ако предпочитате да не се занимавате с досадното опаковане нашият екип ще ви лиши от това занимание.

Нашите пакери са опитни и с голяма практика зад гърба. Личният ви багаж ще бъде заснет, внимателно опакован,грижливо пренесен и положен в първоначалния си вид. Така вие няма да усетите бремето съпровождащо всяко едно преместване.

С опаковането на вещи и мебели не бива и да се прекалява. Ако преместването ви е локално, в рамките на града и вие използвате добра фирма за преместване не е необходимо да се опакова всичко и да се оскъпява допълнително услугата, а е достатъчно изпълнителят да поеме пълната гаранция за цялостта на вещите ви.

При международно преместване е необходимо сигурно опаковане на вещи и аксесоари. Използват се петпластотови кашони, хартии, трислоен аеропласт и одеала. Нормално е по- дългият път да е по- рискован за всеки багаж. Застраховката е задължителна!

Надяваме се статията да ви е полезна.

Поздрави от Хамали.БГ

бутон за споделяне

3 мнения по „Опаковане на вещи при преместване

  1. Здравейте! Интересува ме: Тарифи…някакви,за: Камиона;брой Хора-за пренасяне;кашони и чували;

  2. …ДОПЪЛВАМ-В Рамките на София ,
    за да видя-дали мога да си позволя,да Ви ползвам !?

    С Уважение : А.Г.

  3. Здравейте,предстои ми преместване искам да разбера какво ще струва да се направи всичко опаковане и преместване на вещите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *