Празниците и Хамали.БГ

Привет от Хамали.БГ. Ясно е, че здравите момчета похапват здрава храна, както е казал макари по малко по- друг начин, прочутият ни златен олимпиец Боян Радев.

Затова и когато клиент прекалява с пазаренето често му напомняме- тази работа не може да се свърши от хора, които преживяват със соени кремвирши и банички, а е нужна здрава ръка, подкрепена от добра храна и справедливи доходи.

Ние от Хамали.БГ държим на хората си и всяка година поне по веднъж сплотяваме колектива с другарско събиране организирано от онова куцото агънце, което се контузва всяка година около Великденските празници :)

Тази година мероприятието беше организирано в съботата преди Цветница в родното място на двамата ни управители гр. Ловеч и съвпадаше с празника на града.

Банкетът беше организиран по обяд с вкусна и богата трапеза. Екипът ни от хамали и шофьори се представи по мъжки, и макари в намален състав по обясними причини, вечерта продължи в местната дискотека "Илит" чак до сутринта.

Великденските празници обаче за сметка на уикенда около Цветница изкарахме в тежка работа, която обаче носеше наслада поради по- доброто заплащане и обичайната скука в София по това време.

Четирите дни около първи май бяха може би най- тежките от към работа в годината до сега, но така пък удовлетворението от добре свършената работа е по- голямо, а трудът ни по- ценен.

Поздравяваме и пожелаваме крепко здраве и късмет на всички наши клиенти, редом до които през празниците си вършехме трудната работа придружаваща всяко преместване.

Надяваме се скоро да работим и за вас!

Поздрави от Хамали.БГ

социално споделяне

Едно мнение по „Празниците и Хамали.БГ

  1. Само така и наздраве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *