От мрежата – кратко представяне на услуги по преместване от Hamali.BG

Ако няма кой да помогне с преместването на апартамента или офиса.

Днес искаме да ви разкажем за възможността да наемете хамалска фирма, която ще работи по един изключително професионален начин и ще ви помогне с преместването на апартамента или офиса без да претърпите абсолютно никакви щети и липси.

Позволяваме си да рекламираме нашата товаро-разтоварна компания за да запознаем потребителите с опцията да открият едни разумни и компетентни в професията си хамали.

Казваме се Hamali.BG и почти двадесет години работим в сферата на преместване на дома и офиса. Марката, работата ни и брандираните бусове и камиони са отдавна познати на софийския потребител, а това че ни познавате и сте чували за нас е един от гарантите за силно присъствие на пазара на хамалски услуги в София и страната.

Успоредно с услугите по преместване ни е развиваме бизнеса и бранда на Кашони.БГ, дъщерна наша фирма ориентирана към продажбата на консумативи за преместване- кашони, стреч фолио, бабъл (аеропласт, фолио на балончета), амбалажна хартия и всичко друго, което съпътства едно преместване.

Към възможностите ни добавяме и професионални международни и вътрешни транспортни услуги, извършвани от разнообразния ни автопарк с когото вашият багаж, бил той от къщата или апартамента ще стигне безопасно на всяко място в България или по света.

Вие може да се възползвате от услугите ни по преместване на дома и офиса от ако живеете в района на градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. В тези градове ние разполагаме със сигурни екипи за преместване и транспорт и магазини за продажба на консумативи.

Освен услугите по локално и международно преместване и продажба на консумативи ние разполагаме със собствена складова база, където вашият багаж може да бъде складиран на сигурно за срок по допълнителна уговорка.

Складът е разположен в покрайнините на град София и само на десетина минути от Орлов мост. Обезопасен е със СОТ и жива охрана.

Надяваме се да сме ви полезни!

Поздрави от Hamali.BG

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *