Отговорник по преместване в Хамали.БГ

Пламен Цветков: Това е типичната дясна ръка!
Колегите от Хамали.БГ

Привет, Пламен! Страхотно е, че прие поканата ни и се съгласи да разкажеш твоята история в Хамали.БГ.

Близък приятел си на всички наши колеги и приятел на повечето наши клиенти, но решихме да запознаем и останалите с твоята интересна личност. Във фирмата си вече седма година, а от четири си най- важният човек в пряката работна дейност и най- довереният човек на собствениците.

Помниш ли нещо от първия си работен ден?

Пламен с майка си.

Да, началото на дейността си в Хамали.БГ поставих през далечната 2004та година, когато фирмата ни премести за първи КФН (Комисия по Финансов Надзор) от сградата им на ул. „Врабча“ до другата на пл. „Света Неделя“.

Тогава понеже обектът беше прекалено голям, а ресурсът на Хамали.БГ недоразвит до сегашните мащаби се наложи да се търси допълнителна работна сила, а аз тъкмо бях пристигнал в София от родната Враца и един приятел ми предложи да „ударя една ръка“.

И така, както винаги става с Хамали.БГ работата беше извършена качествено и в срок. Служителите на КФН бяха възхитени от организацията и нашата работа, а аз бях харесан за постоянна работа в Хамали.БГ.

На каква длъжност и позиция си бил през всичките тези години?

В Хамали.БГ се расте бавно. Конкуренцията за най-отговорните позиции е голяма и само най-верните и сигурни хора стигат до там. Работата на солидни и претенциозни клиенти се поверява само на дългогодишни и изпитани „бойци ветерани“, защото това е гарант, че клиентът ще остане удовлетворен и Хамали.БГ ще бъде препоръчвана по–нататък.

Иначе аз започнах като товарач, впоследствие изкарах специализиран курс за пакер на лични вещи, по късно управителите на Хамали.БГ видяха бъдеще в мен, платиха ми шофьорски курс и бързо ми повериха камион и екип. Сега отговарям изцяло за пряката работа по преместване на дома и офиса. Имам на подчинение десетина момчета.

Какво ти прави впечатление в Хамали.БГ.

Бих започнал с усърдието на собствениците, опитът и тяхната правилна стратегия за развитие на Хамали.БГ. В годините се развихме много, но винаги ми е правило впечатление, че една оферта не се работи на всяка цена, а е нужно тя да е добре обезпечена и да защитава отлично интересите на Хамали.БГ. В противен случай се получава нещо нежелано - ръстът на ангажиментите води до разводняване и увеличение на екипа и от там до по-лош контрол и спад на качеството. Точно това последното обаче - изключителното качество на услугата, е най-голямото достойнство на Хамали.БГ.

Накъде виждаш развитието си и това на Хамали.БГ

Хм, това е въпрос който по- скоро трябва да бъде зададен на собствениците, но от разговорите с тях знам, че е нужно да се запази качеството на услугата ни в условия на криза и да се развива брандът, който и без това е нарицателно за бранша „хамалски услуги“. Има какво да се подобри в отделът ни за международно преместване, за там знам, че достъпът до чужденци и вип клиенти е недоразвит, но пък опитът ни расте стремглаво от ден на ден и скоро ще се постигне и това. Иначе в личен план зная, че всичко в нашата фирма се оценява справедливо и съм сигурен, че ако продължавам да се справям така ще има развитие и за мен. По този повод подобрявам английския си език.

Мечтите ти?

Съвсем нормални. Да съм здрав и спокоен за бъдещето си, с добра работа. Време е и за семейство, и с бога напред да имам собствено жилище в София.

Интервюто взе:
Румен Ботев

spodelime

4 мнения по „Отговорник по преместване в Хамали.БГ

  1. Много симпатичен младеж! Бих Искала да се запозная с него! Поздрави

  2. Беше ми интересно това момче след хубавата статийка.
    Наистина е много добро попадение за най- добрата хамалска фирма в страната- Хамали.БГ.

    Късмет, здраве на всички хора ангажирани в преместването ми миналия ден (Симеоново- Владая).

  3. А колата негова ли е?

  4. Съгласна съм напълно,че е добро попадение за тази фирма :))Дано и собствениците знаят какъв кадър имат .Успех
    Office 1 superstore

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *