Music Idol, жури и дебелашки лъжи

Привет от Хамали.БГ. Нетът е голяма работа! Ей така, както човек си гледа телевизия и се възмущава от нещо се появява възможност да сподели набързо "болката" си в блога и пред стотици непознати.

Тази вечер по изключение се наложи да си пусна Music Idol по BTV. Въпреки, че знаех, че този кич ще ме натовари, както дълго парче на Володя Стоянов наистина нямаше какво да се гледа. И с моя късмет веднага попаднах на ужасяващо кресливо момиче на име Магдалена Джанаварова. Последва отвратително изпълнение за което и детето ми направи забележка да намаля и без това тихия телевизор.

Добре, случва се, но защо на финала?! И как така това некадърно момиче бе определено като "явление в музиката", а пък Дони даже се разлигави, че "не е имало такъв глас в историята на трите издания на Music Idol". Опасно е така да се говори на младите "певци", вижте какво стана с Графа! И тук се сещам, добре се получи, че отпадна концерта на Мадона в София, че Дони можеше да колабира в най-добрия случай някъде на трибуните.

И понеже дума дума отваря, трябва да спомена и останалите от журито. Започвам от там, че и тримата провалиха предаването с лигавите си "критики" и неуспешната игра на "добър и лош полицай". Те и продуцентите се светнаха вече, ама би трябвало да ги предвиждат тези неща, нали това им е работата!

За да е пълен смехът сега забелязвам, че озвучението е пооправено и вече певците се чуват нормално. Но защо за да се стигне тук бяха нужни месеци?!

Трябва да отбележа и водещите - Иван и Андрей, и симпатичната и естествена Саня Николич. След страхотния успех на Music Idol 2, опосумите напомниха за себе си със същите просташки лафове от Music Idol 1. Чудя се нямат ли екип тези хора или се мислят за природни забележителности за да не споделят глупашките си планове със сценаристите.

Не се сещам вече за глупостите им, ама когато нахраниха Саня Николич "юнашко мляко" вече ми дойде много. Сега пък нарекоха Азис, свиня! И аз не съм му фен, ама всичко с мяра бе момчета.

И какво се получва накрая: певците, водещите и журито са слаби. Озвучение няма. Ами и рейтинг няма.

Ако Саня Николич да се снима за Максим (Maxim), Плейбой (Playboy) или FHM няма да е никак лошо. Наистина красива и натурална млада жена, радост за естета и пълен контраст на Мария.

Добре е за тях, че в тая жега няма какво друго да се гледа.

Но сега ги спирам, че започва финала. Много ми дойде!

Нужна е голяма промяна за формАта!

Поздрави от Хамали.БГ

бутон за споделяне

2 мнения по „Music Idol, жури и дебелашки лъжи

  1. Васко Кеца пя тогава на финала и по негово изискване оправиха озвучението. Хихихи…

  2. Маги Джанаварова вече е с ново много хубаво парче „Трябва да знам“. И албумът на певицата от „Мюзик айдъл 3“ Маги Джанаварова „Първа стъпка“ е на съвсем различно ниво. И дуета с Миро е доста сполучлив. Личи си, че Иван и Андрей нямат нищо общо вече и с новия си музикален продуцент Маги наистина показва голямо израстване. :))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *