Преместване на Bausch+Lomb

Привет от Хамали.БГ! Не ни се беше случвало да местим при форсмажорно обстоятелство, но наскоро и това стана. Местихме поредната ни фармацевтична фирма в случая Bausch+Lomb, американският лидер в производството и реализацията на капки за очи.

След предварителния оглед на офиса и добре плануваното преместване очаквахме една спокойна и рутинна за нас работа, но както понякога става нещата се променят в движение. Какво имам предвид?

Денят започна нормално: камион и пет работника на обекта, но товарейки забелязахме, че едната гума е спаднала и от там нататък разтоварихме в безистена на блока и камионът тръгна за обслужване. След като се върна и почти натоварихме багажа телефонът на нашия колега Стефан Стоицев звънна, колегата се разтрепери и пребледнял промълви- трябва да бягам, жена ми ражда. Хайде бързо в колата, от там вкъщи и от там в Шейново. Малката Ралица се роди 3.200та в добро здраве с грижовни родители, а всички ние от Хамали.БГ се радваме заедно с щастливото семейство.

Понеже всичко се разви много бързо Стефчо се върна на работа и дейността ни продължи, а симпатичните служители на Bausch+Lomb приеха нещата с усмивка, разбиране и увереност че новият живот ще носи късмет на офиса и здраве на всички, които ще работят в него.

Благодарим на Bausch+Lomb, че са поредната фармацевтична фирма която избра нас за изпълнител на преместване на офис обзавеждането им и се радваме, че въпреки случките в деня на преместването ние оставяме приятели, които със сигурност биха препоръчали нашата фирма Хамали.БГ.

Поздрави от Хамали.БГ

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.