Преместване на Bausch+Lomb

Привет от Хамали.БГ! Не ни се беше случвало да местим при форсмажорно обстоятелство, но наскоро и това стана. Местихме поредната ни фармацевтична фирма в случая Bausch+Lomb, американският лидер в производството и реализацията на капки за очи.

След предварителния оглед на офиса и добре плануваното преместване очаквахме една спокойна и рутинна за нас работа, но както понякога става нещата се променят в движение. Какво имам предвид?

Денят започна нормално: камион и пет работника на обекта, но товарейки забелязахме, че едната гума е спаднала и от там нататък разтоварихме в безистена на блока и камионът тръгна за обслужване. След като се върна и почти натоварихме багажа телефонът на нашия колега Стефан Стоицев звънна, колегата се разтрепери и пребледнял промълви- трябва да бягам, жена ми ражда. Хайде бързо в колата, от там вкъщи и от там в Шейново. Малката Ралица се роди 3.200та в добро здраве с грижовни родители, а всички ние от Хамали.БГ се радваме заедно с щастливото семейство.

Понеже всичко се разви много бързо Стефчо се върна на работа и дейността ни продължи, а симпатичните служители на Bausch+Lomb приеха нещата с усмивка, разбиране и увереност че новият живот ще носи късмет на офиса и здраве на всички, които ще работят в него.

Благодарим на Bausch+Lomb, че са поредната фармацевтична фирма която избра нас за изпълнител на преместване на офис обзавеждането им и се радваме, че въпреки случките в деня на преместването ние оставяме приятели, които със сигурност биха препоръчали нашата фирма Хамали.БГ.

Поздрави от Хамали.БГ

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *